Tilbage
Se alt i

Vores fødselsdagslook -  et fint, feminint og naturligt forårstouch

Vi har fødselsdag, og det vil vi gerne fejre med et smukt fødselsdagsLOOK inspireret af forårets fine, feminine nuancer –
og med alle makeupprodukterne til fordelagtige fødselsdagspriser!

Lad huden spille hovedrollen i looket. En smuk hud med lette strejf af forårets smukke farvepalette kan kun gøre glad, og det er jo vores fødselsdag.

1.Smuk hud:

En flot, jævn og ensfarvet hud kan skabes med blot få effektive produkter. Du behøver ikke at bruge bronzer eller selvbruner for at opnå en mørkere hudtone. Udnyt, at huden er lys og fin her først på året og fremhæv det uskyldige og feminine, der er ved en lys hud. Det går også godt i spænd med de sarte pasteller, foråret byder på.

Vælg din base ud fra, hvor meget dækning af din hud, du ønsker. Foundation, pudder og BB Creams findes med forskellige dækningsgrader. Ønsker du let dækning, skal du bruge en BB-cream. Foundation og pudder findes med både medium og fuld dækning.

Optjen 25 Point
Optjen 13 Point
Optjen 8 Point
Optjen 26 Point

1A. Smuk hud med få hjælpemidler:

Du kan bruge dine fingre til at påføre din foundation, men du vil opnå et mere jævnt og ensartet look, hvis du bruger en foundationpensel.
​​​​​​​Det føles også rigtig rart, at blive ”aet” henover huden. Til både den faste og løse pudder er en børste en nødvendighed – og husk at de skal vaskes i ny og næ.

Optjen 17 Point

2. Ansigtsdetaljer:

Skab ekstra forårsfriskhed til ansigtet ved at bruge en blush og/eller en highlighter. Brug blushen på kindbenene og dan en frisk indramning af ansigtet. Du kan understrege det med en highlighter øverst på kindbenet, så solen spiller i den changerende farve. Highlighteren kan du med fordel også bruge lige under dine øjenbryn, så det åbner dine øjne, og brynene fremhæves.

Optjen 17 Point
Flere varianter
Nilens Jord Creamy Touch Blush
165,00
Optjen 17 Point


​​​​​​​3. Underspillede øjne:


Brug blide farver til øjnene for at komplimentere den fine hud. Leg både med skinnende og matte øjenskyggefarver.

Den mørkeste farve bruges på globelinjen for at skabe dybde og fokus på øjnene.
Du fremhæver også øjnene ved at indramme dem med enten en god mascara eller ved at bruge kunstige øjenvipper.

Optjen 6 Point
Optjen 8 Point

4. Forårsnegle:

Hold neglene i friske forårsfarver. Det giver lige det sidste til at fuldende looket og understreger det fine, milde og feminine touch, som er indbegrebet af forår.

Optjen 7 Point
Optjen 3 Point
  • Fri fragt på ordrer over 250 kr
  • Byt i alle Matas butikker
  • 30 dages returret
  • 1-2 dages ekspeditionstid
  • Mere end 900 brands