• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Personlig kundeservice
Aktiv sommerForhåbentligt står sommersolen højt, og kalder på at vi begiver os udenfor og boltrer os i dens stråler. Om du vælger at spille volley på stranden, cykle cykelstier tynde på din helt egen tour, eller hike i europæiske bjergkæder, så har du brug for et overlevelseskit til en aktiv sommer.

Den vandfaste

Er du kvinden, som ikke vil gå på kompromis med dit makeup-look, selv om du er fysisk aktiv, så har du brug for en god, vandfast mascara. Den her giver masser af volumen og uanstændigt lange, buede vipper. Dine vipper får en opløftende effekt, samtidig med at den kurvede børste fanger selv de mindste vipper, og så sørger den vandfaste formel for, at du er klar til aktiviteter og sved på panden i alt slags vind og vejr.

Psst! Mascaraen giver oven i købet et 60’er bambi-look som med falske vipper.

Den langtidsholdbare

Depend 7 Day Lak Topcoat
49,95
DU OPTJENER 5 Point

Smukke negle til en aktiv sommer kræver et laksystem med ekstrem god holdbarhed. Denne hybridformulering holder i op til en uge, er let at påføre og du tager let lakken af med neglelakfjerner. Depend 7day er en 4-trinsbehandling med en cleanser, en base, en flot neglelakfarve samt en topcoat. Du kan dog også bruge topcoaten alene oven på en hvilken som helst anden neglelak, som den så forsegler, giver superglans, ekstrem god holdbarhed og “gel feeling”.

Psst! Trods gellack-følelse, behøves en LED-/UV-lampe ikke, da laksystemet hærder i normalt dagslys.

Tromborg Herbal Cream Deodorant 60 ml
159,95
DU OPTJENER 16 Point

En aktiv sommer giver sved under armene, og her behøver du en god deodorant. Den her indeholder økologiske urter, som har en antimikrobiel og blødgørende virkning, så din hud føles vital og lækker. Sammen med masser af helende Aloe Vera gør ingredienserne, at deodoranten kan tåles af selv sart hud. Deodoranten er langtidsvirkende, selv ved høj fysisk aktivitet, og er dermed din førstehjælp mod svedlugt før, under og efter dine aktiviteter.

Psst! Deodoranten kan bruges både af mænd og kvinder.

Den effektive

Flere varianter
Björn Axén Dry Shampoo Styling Powder 200 ml
139,95
DU OPTJENER 14 Point

Sved på panden kan også medføre fedtede hårrødder, og hertil skal du naturligvis have et produkt, som kan afrense dit hår i løbet af dagen. Denne tørshampoo opfrisker effektivt dit hår mellem hårvaskene, hvilket gør, at du ikke nødvendigvis behøver at vaske dit hår efter en aktiv dag under solen.

Psst! Tørshampooen giver også håret ekstra volumen og gør din styling mere holdbar.

Den solbeskyttende

Selv når du er aktiv i solen, rammer UVA- og UVB-stråler stadig din hud, og derfor må du aldrig gå ned på solbeskyttelse om sommeren, ligegyldigt hvad du skal. Den her solspray er nem at påføre takket være spray-funktion, og så absorberes den hurtigt af huden, samtidigt med at den er vandfast, så du let, hurtigt og sikkert kan komme ud og gøre det, du er allerbedst til.

Psst! Matas SolStriber er svanemærkede og således bl.a. uden parabener og phthalater.

Den permanente

Flere varianter
Hanne Bang Brynfarve Brun
134,95
DU OPTJENER 14 Point

Er du lidt af en vandhund, så går det ikke, at farven på dine øjenbryn “falder af” under din dukkert. Med en god permanent farve til dine øjenbryn, kan du nemt selv farve øjenbrynene og erstatte den daglige brug af makeup på brynene. Denne pakke indeholder nok til ca. 20 farvninger og indeholder desuden en nærende balsam, som plejer dine bryn efter farvning.

Psst! Det tager kun 5 minutter at gøre selv og farvningen holder i flere uger!

Den kølende

Matas Striber Fod- & Bengelé 100 ml
49,95
DU OPTJENER 5 Point

Efter en lang dag med fart i fodtøjet, findes der intet bedre end et langt, plejende fodbad til de ømme stænger. Her har Matas Fodpleje Striber opskriften, med lækre opfriskende salte, plejende cremer og velduftende olier. Prøv f.eks. vores Fod- og Bengelé, som har en behagelig kølende og forfriskende effekt på urolige og ømme fødder og ben.

Psst! De fleste Fodpleje Striber er tilsat mentol og menthyl lactate, der virker kølende og giver en frisk duft.

Læs flere artikler relateret til sommer

  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Personlig kundeservice