FRAGT FRA 10 KR

FRI LEVERING TIL MATAS BUTIK VED KØB FOR OVER 249 KR

LEVERINGSTID 1-2 HVERDAGE

KØB ONLINE - HENT/BYT I BUTIK

FIND DEN RIGTIGE FOUNDATION

Af: Kosmetolog Mariann, Matas Esbjerg​

At finde den helt rigtige foundation kan være noget af en udfordring. En foundation er nemlig et produkt, som skal opfylde nogle helt specifikke og ikke mindst, individuelle krav. Heldigvis er der mange, rigtig gode produkter på markedet og der findes en løsning til enhver udfordring.

Der er, som udgangspunkt tre ting, du bør tage med i dine overvejelser, inden du køber foundation.​
Får du styr på dem, så er du godt på vej til at få den smukkeste udgave af din hud.

#1 Kend din hudtype

Din hudtype har stor betydning for, hvilken foundation du skal vælge. Jeg har forsøgt at indele vores bedste foundation ud fra enhver hudtype, så du nemt kan finde én der passer til dig og dine behov. Hvilken en hudtype du har kan afhænge af mange ting, men undersøg din hud nøje eller spørg til råds i din lokale Matas butik.

Vælg altid ud fra din hudtype:

Fedtet hud:


Har du fedtet hud, som skinner i løbet af dagen, bør du vælge et produkt, som kontrollerer den overskydende olie, som din hud producerer og som matterer huden dagen igennem.Tilbuddet gælder til 25. januar 2017, så længe lager haves.
Køb 2 spar 30% Flere varianter
Tilbuddet gælder til 25. januar 2017, så længe lager haves.
Spar 35,- Flere varianter

Tør hud:


Hvis du omvendt har tør hud, skal du have et produkt der giver dig fugt og forhindrer huden, i at udtørre yderligere.
Her er de mere letflydende produkter gode, fordi de har mindre tendens til at sætte sig i tørre områder og dermed fremhæve dem.  
Pudder foundations er sjældent gode til en meget tør hud.

Tip:

Få mere ud af din foundation, vælg en med sol faktor og beskyt din hud mod solens stråler.Hud med farveforskelle:En del har problemer med uens hudtone, det kan være på grund af hyperpigmentering, rødme, ar fra akne eller lignende. Her er der behov for en foundation som ”udvisker” farveforskellene, nedtoner rødmen og ensarter hudtonen.Tilbuddet gælder til 25. januar 2017, så længe lager haves.
Køb 1 få en gave Flere varianter

Uren hud:Døjer du med uren hud, findes der foundations som indeholder salicylsyre som virker anti-inflammatorisk og dulmende, samtidig med at de er dækkende.Tilbuddet gælder til 25. januar 2017, så længe lager haves.
Godt køb
Tilbuddet gælder til 25. januar 2017, så længe lager haves.
Spar 35,95 Flere varianter

Moden hud:


Har du moden hud, med enten linjer, rynker, slaphed eller måske et lidt gråligt udseende, så findes der rigtig gode produkter som virker opstammende, og som samtidig udglatter og giver lys og udstråling til ansigtet.#2 Kend din huds farver

Når du skal finde den rigtige foundation farve, skal du se på hvilke farver din hud har, og ikke mindst hvilken undertone den har.
Er den gullig/varm, rødlig/kold eller neutral? Det kan være lidt svært at afgøre, men en god idé er at kigge på din hud uden makeup og i godt lys, som f.eks. dagslys. 
Læg mærke til hvilken farve der dominerer dit ansigt, og se på forholdet mellem ansigt og hals. De færreste har samme farve, som din foundation kan også skabe sammenhæng imellem ansigt og hals. 

På mange produkter er farvens undertone oplyst - som regel som C for kold, W for varm og N for neutral. 

#3 Let, moderat eller fuld dækning?

Når du har styr på din hudtype og ansigtsfarve, mangler du bare at bestemme dig for, hvor meget eller lidt din foundation skal dække.
Som udgangspunkt vil en foundation med en moderat dækkeevne henvende sig til de fleste - jo bedre du kender din huds behov og har gjort dig et par overvejelser om, hvad du ønsker af din foundation, jo lettere bliver det at finde den rigtige. 


Tip:
 En smuk hud begynder med en god renserutine. Renser og eksfolierer du din hud regelmæssigt, har du det bedste udgangspunkt for en sund hud og en flot foundation.LÆS FLERE ARTIKLER OM MAKEUP

FRAGT FRA 10 KR

FRI LEVERING TIL MATAS BUTIK VED KØB FOR OVER 249 KR

LEVERINGSTID 1-2 HVERDAGE

KØB ONLINE - HENT/BYT I BUTIK