• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Levering 1-3 dage

Vejen til oplysning

Genskab den udstråling, som kendetegner sund hud. Sig farvel til rødme og trist grå hud. Bekæmp ikke kun én, men alle tre typer af farveuregelmæssigheder i huden.

Vejen til oplysning

White Caviar Illuminating Pearl Infusion lysner og opstrammer, får huden til at vende tilbage til sit ungdommelige, klare selv. Huden bliver klarere, mørke pletter blegner og udviklingen af nye pletter i fremtiden modvirkes, før den kommer i gang. Fastheden og spændstigheden genskabes. Indkapsling i aldrig-før-sete iriserende hvide caviar-perler, der forbliver intakte til allersidste dråbe, gør White Caviar Illuminating Pearl Infusion lige så smuk at skue, som den er effektiv. For første gang sættes der målrettet ind over for de tre primære forhindringer for en klar, glødende, ensartet teint ved hjælp af en banebrydende formel, der afslører en strålende, sund hud.  

Hvornår skal den bruges?

White Caviar Illuminating Pearl Infusion bruges morgen og/eller aften efter afrensning og toner. Fordel blidt over ansigtet med fingerspidserne, undgå øjenområdet. Lad produktet trænge helt ind, før der følges op med White Caviar Illuminating Moisturizing Cream for en strålende hud.

Videnskaben bag produktet

I hjertet af White Caviar Illuminating Pearl Infusion finder vi et banebrydende videnskabeligt fremskridt. La Prairie's forskere har opdaget, at hudens ujævne farve og manglende udstråling ikke kun skyldes melaninpletter, men også rødme og et trist, gråt skær. La Prairie udviklede derfor en formel – den første af sin slags –, der arbejder på at bekæmpe ikke kun én, men alle tre typer af farveuregelmæssigheder i huden. En udsøgt perlemorsinfusion omkapsler en koncentreret formel, der indeholder golden caviar extract og en stabil, olieopløselig form for C-vitamin. Kombineret med Diglucosyl Gallic Acid (DGA) betyder det, at formlen sætter målrettet ind mod alle de tre vigtigste typer farveuregelmæssigheder i huden.   

De mørke pletter på huden, der ofte kaldes alderspletter, forårsages primært af solskader. Når melanocyt-cellerne i et af hudens nedre lag påvirkes af UV-lys, begynder de at danne det brune pigment melanin, som dernæst fordeles op gennem overhuden. Den aktive syre ingrediens (DGA) tager sig af dette ved at regulere "hovedafbryderen" bag melaninproduktionen og begrænse, at det fordeles ud i huden for derved at sikre et klarere udseende og mindske alderspletter. Hertil kommer et stabilt udtræk af C-vitamin, som er beskyttet af perlerne, og som frigives frisk ved hver påføring. Det mindsker den melanin-intensitet, som bidrager til de synlige alderspletter.


Bekæmp hverdagens mørke kræfter


Hverdagens stress kan føre til, at huden er permanent irriteret og udviser tegn på rødme og inflammation. Blandt stress-faktorerne: livsstilsudløst kortisol, UV-stråler, forureningspartkler og kemiske stoffer, som beskadiger hudens naturligt beskyttende barriere. DGA – syre ingrediensen i White Caviar Illuminating Pearl Infusion’s nye Illuminating Complex modvirker effektivt irritation og blokerer dannelsen af prostaglandin E2, der bidrager til den irritation, som får huden til at rødme.

Især i storbyer kan forurening i luften, men også i hjemmet, angribe huden og bidrage til en grå, trist teint. Moden, tør eller sensitiv hud er særligt sårbar over for forureningspartikler. Skallen omkring caviar-perlerne i White Caviar Illuminating Pearl Infusion beskytter huden mod disse skadelige partikler. En af disse polysakkarider giver en effektiv anti-forureningseffekt ved at danne en beskyttende hinde over huden. Dets unikke struktur gør det muligt for aktive ingredienser at trænge ned i huden samtidig med, at det beskytter mod partikler og tungmetaller, som kan skade cellerne og bidrage til et trist udseende

La Prairie White Caviar Illuminating Pearl Infusion 30 Ml
3.949,00
DU OPTJENER 395 Point
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Levering 1-3 dage