Beskyttelsen i A Perfect World™


De kraftfulde ingredienser i A Perfect World™ som edelweiss, hvid birk og silver tip hvid te er med til at skabe den perfekte beskyttelse for din hud:


Silver tip hvid te

Silver tip hvid te, er kendt for sine kraftfulde antioxidanter der beskytter huden mod skader fra frie radikaler, og dermed for tidlig ældning. Hvid te indeholder faktisk 3 gange så mange antioxidanter som grøn te og er rig på C-vitamin. Den hvide te booster hudens forsvar og er blevet værdsat i århundrede af Kinas kejsere og er kendt som ”udødelighedsdrikken”

Edelweiss

Edelweiss vokser især i Alperne og har tilpasset sig til at kunne leve i kulde, tørke og under ekstreme forhold. Blomsten styrker hudens barriere ved at booste hudens evne til at holde på fugt. Edelweiss hjælper med at skabe balance, genoprette og beskytte huden, når den er under stress.

Hvid birk

Hvid birk er kendt for sine helende og rensende egenskaber. Den beskytter mod ødelæggelser fra en lang række miljømæssige påvirkninger. Hvid birk hjælper med at bekæmpe elastase, et destruktiv enzym, der skader hudens støttestruktur. Hvid birk har været brugt for sine medicinske fordele i århundreder og anvendes traditionelt i finske saunaer til at stimulere huden. Hvid birk er med til at bygge en barriere, der forsvarer huden mod en bred vifte af miljømæssige aggressorer, herunder IR, UV og anden forurening - endda før huden er blevet udsat herfor.