FRAGT FRA 10 KR

FRI LEVERING TIL MATAS BUTIK VED KØB FOR OVER 249 KR

LEVERINGSTID 1-2 HVERDAGE

KØB ONLINE - HENT/BYT I BUTIK

Draping - den nyeste makeuptrend 

Siden Kim Kardashian introducerede makeuptrenden contouring, har vi set et boom af makeuptrends – og nu gælder det draping! 

Draping er det nyeste skud på stammen, når det gælder om at forme og definere ansigtet. Det er det populære modehus Marc Jacobs, der har sat skarp fokus på den nye teknik med lanceringen af deres tofarvede Draping Blush.

Egentlig er draping ikke en ny teknik, da det i bund og grund er det samme som contouring, dog bare med blush. Det er navnet, der er nyt og bestemt værd at kende til, hvis du ønsker at være helt opdateret på makeupfronten – og elsker et friskt naturligt look.


Brug draping til at skabe et smukt naturligt look. Det er et nemmere og hurtigere alternativ til den almindelige contouring. Hvorfor bruge draping?
Teknikken bag contouring og nu draping stammer tilbage fra 70’erne og har længe været anvendt af professionelle makeupartister. Den blev udviklet for at forme og fremhæve ansigtets unikke træk, fremfor at tilstræbe en bestemt ansigtsform. 

Sådan bruger du draping-teknikken:
Når du skal lægge en draping-makeup, skal du fokusere på to områder: skyggezonen lige under kindbenet og kindens æble. Æblet er området over kindbenet, som træder frem, når du smiler. 

Draping-teknikken er ganske simpel og kræver blot to blush i forskellige nuancer. Den ene i en mørkere neutral farve (f.eks. nude eller bronze) til at forme kindbenene og den anden i en lysere og mere farverig tone (f.eks. pink, rosa eller peach) til at fremhæve æblet.   

1. Start med at lægge den mørke, neutrale blush på skyggezonen lige under kindbenene med en skrå blush-børste. På den måde markerer du skyggelinjen og former dermed kindbenene, som får ansigtet til at se slankere ud. 

Tilføj evt. en smule på kanten af kæbepartiet, på tindingen og på siden af næsen.  

Du kan bruge:

Køb og få 27 point

Nude By Nature Angled Blush Brush 06

270,00/stk Fri fragt
Tilbuddet gælder til 25. januar 2017, så længe lager haves.
3 for 2 Flere varianter

2. Læg derefter den lysere, farverige blush på selve æblet med en rund blush-børste og blend godt sammen med den mørke blush. På den måde fremhæves æblet let og naturlig. Husk at tjekke, at makeuppen er   lagt symmetrisk, så der er lige meget blush på begge sider af ansigtet. 

Tilføj evt. lidt til hagen, næseryggen og décolleté. 

Du kan bruge:

3. Hvis du ønsker lidt ekstra, kan du lægge en sidste finish med en smule ”shine” på den øverste del af æblet. Det giver et friskt pust og fremhæver looket. 

Du kan bruge:

Tilbuddet gælder til 25. januar 2017, så længe lager haves.
Køb 1 få en gave Flere varianter

FRAGT FRA 10 KR

FRI LEVERING TIL MATAS BUTIK VED KØB FOR OVER 249 KR

LEVERINGSTID 1-2 HVERDAGE

KØB ONLINE - HENT/BYT I BUTIK