• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Personlig kundeservice
Venter du også på solen?
Føler du, at den danske sommer lader vente på sig? Så udnyt tiden indendørs og forkæl dig selv med skønne oplevelser, du ellers aldrig har tid til at få gjort.

7 gøremål, der gør en skøn forskel indendørs:

1. frisk på et minut

Trætte tunge øjne gør ikke noget godt for udseendet. Brug derfor et minut morgen og aften på at stimulere øjenomgivelserne med behagelig massage og pulseringer med hjælp fra FOREO IRIS. På den måde forebygger og modvirker du synlige tegn på aldring og træthed. Din hud får lettere ved at optage din øjencreme efterfølgende – og så er den oven i købet super rar at bruge. Fås i flere farver.

2. Bekæmp synlige urenheder

Døjer du med fedtet uren hud, synlige hudorme og store porer kan en ansigtsmaske med ler gøre underværker. Den renser i dybden og får fjernet døde hudceller samt overskydende sebum fra huden. Gør det lidt ekstra sjovt med Peel off Mask fra Plaisir, da den indeholder sort kaolin ler og skal trækkes af efter 25-30 minutter. Den giver din hud et dejligt friskt og rent look.

3. Ingen triste hårdage

FAST LAV PRIS
Aussie Deep Treatment 3 Minute Miracle Shine 250 ml
49,95
DU OPTJENER 5 Point

Er dit hår ligesom vejret trist og uden glans, så giv det lidt ekstra kærlighed, når du nu alligevel har tiden til det. Med hårkuren 3 Minute Shine fra Aussie hjælper perler dig med at får glansen tilbage i håret, og ginsing tilfører ekstra energi og vitalitet. Du skal ikke gå ned med en dårlig hårdag.

4. Solsikker indendørs

Den manglende sol kan også ses på hudtonen. Er du fan af en lækker solbrun hud, så brug tiden på at opbygge en smuk farve med tanning-produkter. Gradual Tan Tinted Body Lotion fra St. Tropez har den særlige fordel, at den udover langvarig farve også giver din hud en flot gylden glød lige med det samme - lidt a la en BB-creme. For selvom det er gråvejr, er det jo ikke koldt, og du kan godt vise et stykke med bart.

5. Gel-lak i hjemmet

Du behøver ikke længere at opsøge neglesaloner for at får den holdbare gel-lak på dine negle. Sally Hansen har udviklet et smart neglelaksystem, der giver dine negle både farve og glans i op til 14 dage. Det er super nemt at gå til. Først påfører du din Miracle Gel efterfulgt af den hærdende Miracle Gel Overlak, og så er du klar.

6. Happy feet

Matas Striber Fodbadesalt 400 g
49,95
DU OPTJENER 5 Point

Hvornår har du sidst taget et fodbad? Det er en undervurderet nydelse at sætte sine trætte og medtagede fødder i et varmt bad med nærende pleje. Dine fødder slapper af og får ny energi. Matas fodbadesalt blødgør samtidig hård hud, så dine fødder kan blive pæne at se på og klar til sandal-sæsonen, når den kommer igen.

7. Bakteriefrie pensler

Dine makeuppensler samler bakterier, hver gang du bruger dem. Det er derfor en rigtig god ide med jævne mellemrum at få dem renset, så du ikke kører bakterier rundt i ansigtet. Real Techniques Brush Cleansing Gel er en mild og dermatologisk testet rensegel, der tilsat vand hurtigt og nemt renser dine makeuppensler. Husk, at de skal tørre liggende eller med hårene nedad.

  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Personlig kundeservice