Tilbage
Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre
 • Fri levering til Matas butik ved køb over 250 kr. Fri levering til Matas butik ved køb over 250 kr.
 • 30 dages returret 30 dages returret
 • Køb online - 
byt i alle Matas butikker Køb online -
  byt i alle Matas butikker
 • Hurtig levering Hurtig levering
 • Autoriseret forhandler - 
din garanti for ægte varer Autoriseret forhandler -
  din garanti for ægte varer

Er myrerne flyttet ind?

Af: Anne Mette Skovbo Rasmussen

Forår er lig med sol og skønne varmegrader. Men med foråret følger ofte også myrer, og det er nok de færreste, der byder de små kryb hjerteligt velkommen sammen med foråret. Men heldigvis er det slet ikke besværligt at komme af med dem igen, når de først er kommet.
De fleste husejere har sandsynligvis oplevet myrer i deres bolig i større eller mindre grad. Og umiddelbart virker det som, at de små kriblende myrer kommer ud af det blå. Myrerne kan nemlig finde på at slå sig ned alle tænkelige steder. I græsplænen, under fliser, under betongulve, i vægge, i træ – det er stort set kun myrernes egen fantasi, der sætter grænsen. Og én myretue indeholder ofte flere tusinde myrer. Så når de langsomt begynder at bevæge sig ind i huset, så er det med at komme i gang med bekæmpelsen hurtigst muligt. Og faktisk gerne inden de små kryb får banet sig vej ind i dit hus, for myrer indendøre kan ødelægge det underliggende træværk i gulvet.


Men det kan godt være noget af en udfordring at finde frem til, hvor myrerne kommer fra, når de endnu ikke er flyttet helt ind i varmen. Derfor har Matas flere produkter, der effektivt bekæmper myrer – både til de kriblende væsener der er indendørs, og dem der stadig er høflige nok til at holde sig udendørs.
Myrelokkedåser er et effektivt middel til at bekæmpe myrer. Afhængig af hvor mange myrer, der er på besøg i dit hjem, vil de være væk igen i løbet af 1-2 uger. Myrelokkedåserne indeholder lokkemad og aktive stoffer. Når myrer spiser af dåsen, afsætter de ferromon-spor fra dåsen, der fortæller, hvilken vej de andre myrer skal gå for at finde føde. Jo flere der vandrer vejen fra myrebo til dåsen, jo stærkere bliver sporet. Myrer der tager af dåsen dør i boet.

Matas Myrelokkedåser
Optjen 8 Points
Spinoway Myrelokkedåse 2 stk.
Optjen 8 Points
Matas Myremiddel til udvanding 100 ml.
Optjen 10 Points
Matas Myrespray 300 g
Optjen 12 Points

Til bekæmpelse af myrer udendørs findes der blandt andet Matas Myremiddel til udvanding. Udvandingsmidlet er begrænset til at bekæmpe de myrer, der er udenfor, samt forebygge myrekryb indendøre. Det kan vandes ud på fliser og i haven, og det kan også vandes langes husets sokkel. På den måde skaber udvandingsmidlet et spærrebælte mod myrerne, så de ikke trænger ind i huset.
Hvis du er så uheldig, at myrerne også bevæger sig indendørs til hygge og varmegrader, er Matas Myrespray en løsning, der virker effektivt med det samme på de myrer den rammer. Den er klar til brug med det samme, og den hverken lugter eller efterlader pletter. Og så kan den bruges både indenfor og udenfor.


Rigtig god fornøjelse med de uønskede gæster • Fri levering til Matas butik ved køb over 250 kr. Fri levering til Matas butik ved køb over 250 kr.
 • 30 dages returret 30 dages returret
 • Køb online - 
byt i alle Matas butikker Køb online -
  byt i alle Matas butikker
 • Hurtig levering Hurtig levering
 • Autoriseret forhandler - 
din garanti for ægte varer Autoriseret forhandler -
  din garanti for ægte varer