• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes inden 1-4 hverdage

Få en flot sommerglød

Sukker du også efter en lækker sommerglød og har du som jeg ikke tålmodigheden til at vente. Så glem alle skrækhistorier, du sikkert har hørt omkring selvbrunere og smøg ærmerne op!
Følg disse simple step for at opnå den perfekte farve indtil solen kommer ordentligt frem, så du ikke behøver at gemme din fine hvide hud væk.

Kom godt i gang

Vælg en time ud i kalenderen, sørg for at du har god tid så du ikke bliver forstyrret i at opnå det perfekte resultat.

Start med at skrubbe de døde hudceller af kroppen med en bodyscrub eller en hamphanske. Undgå barbering samme dag, du påfører din selvbruner, da selvbruneren vil sætte sig i hårsækkene og du vil få en masse sorte prikker.

Skal jeg bruge creme inden påføring?

Det afhænger af hvilken selvbruner du har, om du skal bruge bodylotion underselvbruneren, så læs nøje inden du går i gang. Det er dog en god idé at påføre en smule creme på tørre områder, da huden hurtigere absorbere farven de steder du er tør såsom knæ og ankler, så du undgår mørke plamager.

Hvilken slagsselvbruner skal du vælge?

Der er et hav af valgmuligheder af selvbrunere, der findes selvbruner lotion, mousse, bodylotion med glød eller selvbruner spray, hvilken der passer bedst til dig er smag og behag.

Se vores udvalg

Påfør selvbruneren

Når du påfører selvbruner på kroppen er det en god idé at bruge en handske, så undgår du mørke håndflader og mørke negle. Bliv ved med at smøre produktet ind i huden, til du næsten føler dig tør, så opnår du det bedste resultat. Påfør lidt mindre på knæ og ankler

Vent 7 timer med at gå i bad, time efter time får du gradvist mere og mere farve. Hvis du synes du ser mørkere ud nogle steder end andre, undgå da at prøve at ”redde” det ved at vaske noget af det væk, da du så kan risikere striber. Når du går i bad, fjerner vandet al den overskydende farve. Efter badet påfør din fugtighedslotion, det gør din tan meget flottere. Husk at påføre fugtighedslotion dagene efter for at bibeholde den lækre farve.

Mine favoritter

Vita Liberata Long Lasting Tan Mousse Dark
349,95
DU OPTJENER 35 Point

Denne mousse er min absolutte favorit til kroppen! Den lugter ikke grimt, tørrer hurtigt ind og giver den flotteste brune farve. Det er en instant tanning, det vil sige, den farver med det samme du påfører produktet, du kan dermed følge med i, hvortil du er kommet og om du har fået farve på hele det ønsket område.

Farven er lidt mørk men lad det ikke skræmme dig, for når du har været i bad fjerner vandet al den overskydende farve. Du kan vælge at tage produktet på en gang og gå i bad efter 7 timer, hvor du har en lækker kulør i en uges tid.

Du kan også opnå en flot kulør i op til 2-3 uger ved at påføre moussen med handsken, 3 gange inden for 24 timer.

Sunspa Tan-in-a-can Selvbruner 150 ml
179,95
DU OPTJENER 18 Point

Til ansigt og hænder anbefaler jeg ”Tan in a can” fra SunSpa.

Det er en spray, der er super nem at bruge, du holder blot sprayen 20 cm fra det område du ønsker farve. Især ved hænderne er dette en fordel, da du ikke skal vaske hænder efter de lette sprøjt, og så undgår du for meget farve på knoerne og i håndfladerne.

FAST LAV PRIS
Dove DermaSpa Summer Revived Dark Bodylotion 200ml
29,95
DU OPTJENER 3 Point

Er du ikke til så meget farve, og er helt skræmt ved tanken om at skulle kaste dig ud i at bruge en selvbruner, anbefaler jeg Dove’s bodylotion med glød.

Den giver dig et naturligt resultat, du selv kan bygge op gradvist.

Godt tilbehør gør en forskel

St. Moriz Self Tan Applicator Mitt
39,95
DU OPTJENER 4 Point

Tip


Handsken er et must, hvis du er bange for at få orange hænder og gerne vil slippe for håndvasken.St. Tropez Applikationshandske
24,95
Førpris 49,95
DU OPTJENER 3 Point
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes inden 1-4 hverdage