• Afsendelse 1-2 hverdage
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Byt i 260 butikker
 • 30 dages fuld returret
 • Mere end 1000 brands
Menu
Berthelsen Multivitamin m/Omega-3 90 tabl
Berthelsen Multivitamin m/Omega-3 90 tabl
Berthelsen Multivitamin m/Omega-3 90 tabl
Berthelsen Multivitamin m/Omega-3 90 tabl

Berthelsen Multivitamin m/Omega-3 90 tabl

Berthelsen Multivitamin m/Omega-3 90 tabl
169,95 kr.
 • Du optjener 17 point hos Club Matas
 • Fri fragt ved køb over 399 kr.
Kan afsendes med det samme.
På lager i 241 butikker -
Beskrivelse

Berthelsen Multivitamin er et vegetabilsk kosttilskud med 13 vitaminer, 11 organiske mineraler, aminosyrer og omega-3 fedtsyrer. Vi benytter organiske mineraler og vitaminer i deres naturlige form. De 6 aminosyrer er nøje udvalgt efter deres effekt og virkning i vores krop, da aminosyrerne er de basale byggesten til vores proteiner. Berthelsen Multivitamin indeholder bl.a. aminosyrerne L-leucin, L-isoleucin og L-valin..
Mineralerne i Berthelsen Multivitamin er chelater og citrater, og produktet indeholder bl.a. calcium citrat, magnesiumcitrat, vegansk jern-amino-chelat og zink citrat.

Alle 13 vitaminer er let optagelige, som en af de få multivitaminer på markedet, indeholder Berthelsen Multivitamin vegansk plantebaseret Lichen vitamin D3, mikroindkapslet Vitamin K2 (Menakinon-7) samt methyleret methylcobalamin B12, som kroppen kan benytte direkte.

Berthelsen Multivitamin indeholder også alle 8 B-vitaminer i et complex, så man er tilstrækkeligt dækket ind. B-vitaminerne har mange forskellige funktioner i vores krop, og
bl.a. er B1 med til at vedligeholde normal hjertefunktion og til at bidrage til en normal psykologisk funktion, mens B2 mindsker træthed og udmattelse, samt vedligeholder vores hud, syn og røde blodlegemer.

Optagelsen af de fedt-opløselige vitaminer er afhængig af at der er fedtstof tilgængeligt, men ofte tages kosttilskud om morgenen, som ofte er dagens mest fedtfattige måltid. Derfor har vi tilsat Omega-3 fedtsyrer fra koldpresset hørfrø-olie, som netop giver kroppen de fedtsyrer, som sikrer korrekt optagelse af de fedtopløselige vitaminer, som D3-vitamin, E-vitamin, A-vitamin og K2-vitamin.

Tag gerne Berthelsen Multivitamin med 1 glas vand eller i forbindelse med et måltid. Den daglige dosis er 2 synkevenlige tabletter, som indeholder et minimum af coating og så lille en mængde fyldstof som muligt.
Vi opdaterer og udvikler altid vores produkter efter nyeste teknologi, og stræber efter så rene og effektive produkter som muligt.

Kosttilskud, Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevares utilgængeligt for børn.

Detaljer
Ingredienser

Kaliumklorid, fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose) calciumcarbonat, tri-calciumcitrat tetrahydrat, ascorbinsyre, magnesiumcitrat, magnesiumoxid, jern-bisglycinat-chelat, nicotinamid, overfladebehandlingsmidler (croscarmellosenatrium, siliciumdioxid, stearinsyre (vegetabilsk), magnesiumsalte af fedtsyrer (vegetabilsk)), zinkcitrat, hørfrø omega-3, L-valin, L-leucin, Calcium-d-pantothenat, Selengær, L-carnitin, natriumchlorid, L-lysin, L-arginin, L-isoleucin, Vitamin E, Vitamin K2 (MK-7), Vitamin A, Mangancitrat, pyridoxinhydrochlorid, riboflavin, vitamin D3, thiaminmononitrat, kobbergluconat, chrompicolinat, folsyre, natriummolybdat dihydrat, D-biotin, methylcobalamin hydrat.


OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

Levering & returnering

Fri fragt til Matas butik: Ved køb for min. 99 kr.
Fri fragt på alle leveringsformer: Ved køb for min. 399 kr.

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 • Levering til Matas butik
 • BURD Delivery - Aftenlevering til privatadresse
 • DAO - Levering til privatadresse
 • GLS - Levering til pakkeshop, privatadresse eller arbejdsplads
 • PostNord - Levering til privatadresse eller pakkeboks/postbutik
 • Instabox - Express-levering til pakkeshop

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Du kan returnere dit produkt op til senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Vores rådgivere er klar med rådgivning igen fra kl. 10.00 til 18.00

Tips & tricks

Video anmeldelse

Materialisten anbefalerMaterialisten anbefaler