• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Beurer Luftbefugter LB45

899,95 kr.
Sendes fra COMACO A/S - Afsendes inden for 2-6 hverdage
Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .
Sendes fra COMACO A/S - Afsendes inden for 2-6 hverdage
Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .
Gem som favorit
Optjen 90 point hos Club Matas
Beskrivelse

Elegant og lydløs luftbefugter til brug i hele hjemmetLB 45 befugter luften gennem ultralydsbefugtning, som er den mest lydsvage befugtningsteknologi. De mikroskopiske vanddråber kommer ud af de to 360° justerbare dyser.

LB 45 passer i rum op til 30 m2. Med trinløs justering af befugtningsniveauet kan du selv bestemme, hvor mange milliliter vand i timen rummet skal befugtes med. Maksimalt kan luftbefugteren udlede 300 ml vand i timen. Den lydsvage befugtningsteknologi gør luftbefugteren ideel til brug i soveværelset.

Med de medfølgende aromafiltpuder, er der rig mulighed for at tilføre duft til rummet, befugteren står i. Det gøres ved at hælde et par dråber vandopløselig aromaolie på en af de medfølgende filtpuder, som herefter placeres inde i befugteren. Der medfølger 15 filtpuder.

Vandbeholderen har en kapacitet på 4 liter. Uden på luftbefugteren er der lavet kig ind til vandbeholderen, så du kan se hvornår det er tid til at fylde vand i. LB 45 slukker automatisk, når der ikke er mere vand i beholderen.

Hvornår og hvorfor skal man bruge en luftbefugter?
Om vinteren falder den generelle luftfugtighed, fordi det bliver koldt udenfor, og det betyder for mange husstande også, at luftfugtigheden indendørs falder. Der er mange gener forbundet med at opholde sig i en bolig med meget tør luft. Nogle af disse gener er bl.a. hovedpine, kløe i øjne, næse og andre slimhinder samt træthed og udmattelse. Mange bruger derfor en luftbefugter i vinterhalvåret, for at undgå generne.

25 watt
3 års garanti

Detaljer
Levering & returnering

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

Kundeanmeldelser
4
Baseret på 2 anmeldelser
50% der har anmeldt anbefaler produktet
Se fordelingen af stjerner her
50
42
30
20
10
Sorter efter
Nyeste
Skjul modtagere af gratis varer
Jan 62 år , Præstø
for 8 måneder siden
Justerbar!!!
Den er jurster bar på dysserne så gulv ikke bliver vådt hvor den stå . I bund og grund en god billig Luftbefugter . mvh Jan Møller
Carina 42 år , København Ø
for ca. et år siden
Ok til mindre rum MEN også et minus
God luftfugter til mindre rum. Den er næsten lydløs dog med nogle "boble" lyde engang imellem, men det er ikke generende. Alt i alt en god luftfugter. Dog er der et minus, den måde fugten kommer ud på...
Viser 2 af 2