• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Beurer Snorkemaske SL 60

1.399,00 kr.
Sendes fra COMACO A/S - Afsendes inden for 2-6 hverdage
Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .
Sendes fra COMACO A/S - Afsendes inden for 2-6 hverdage
Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .
Gem som favorit
Optjen 140 point hos Club Matas
Beskrivelse

Stop din snorken og nyd en rolig nats søvn med snorkemasken SL 60
Snorkemasken, SL 60, bruger vibrationsimpulser til at stoppe snorken om natten. Masken bæres som en almindelig sovemaske, og er blød og fleksibel, hvilket gør den komfortabel at bære.
Sådan virker snorkemasken: Kontrolenheden, som udsender vibrationsimpulserne, sidder i panden af masken. Kontrolenheden opfanger de lyde og vibrationer, som skabes i under snorken. Når masken registrerer snorken, vil den med det samme udsende en vibrationsimpuls, som gradvist vil blive øget i intensitet indtil snorken stopper. Vibrationsimpulserne får kroppen til at reagere ved at stramme op i halsmuskulaturen, hvilket åbner op for luftvejene. Vibrationen kan også få dig til at skifte liggeposition. Ved brug af snorkemasken hver nat, vil du på lang sigt kunne træne din halsmuskulatur, hvilket kan resultere i vedvarende reduktion af snorken.
Snorkemasken kan både bruges mod let snorken og svær snorken. Optimal brug af masken får du ved at koble den til appen Beurer SleepQuiet, som både findes til Android og iPhone. Snorkemasken har Bluetooth og kan kobles til din smartphone inde i appen. SleepQuiet giver dig en præcis analyse over dit snorkemønster for hver nat. Med grafisk visning af dit snorkemønster for dag, uge og år, kan du hurtigt danne dig et overblik og se om du, over en periode, gradvist snorker mindre. I appen kan du også indstille vibrationsintensiteten for masken. Du vil ligeledes i appen kunne få et indblik i lydstyrken af din snorken.
Masken kan justeres med velcrostrop og kan vaskes i maskinen på 30°C. Kontrolenheden afkobles før vask. Masken er genopadelig og kan køre ca. 2-3 nætter på en fuld opladning. Opladningstiden er 2 timer. Mikro USB kabel medfølger. 3 års garanti.

Detaljer
Levering & returnering

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

Kundeanmeldelser
1
Baseret på 1 anmeldelser
0% der har anmeldt anbefaler produktet
Se fordelingen af stjerner her
50
40
30
20
11
Sorter efter
Nyeste
Skjul modtagere af gratis varer
Henning 71 år , Herning
for 4 måneder siden
dårligt
Mange penge for noget som ikke virker
Viser 1 af 1