Beurer Lysterapilampe TL100
2.349 kr.
Optjen 235 point hos Club Matas
Kan afsendes med det samme.
Varen kan kun købes online
 • Du har fri fragt
Beurer
TL 100 er en certificeret, medicinsk lysterapilampe med et stort lysareal på Ø33 cm. Lampen er et 2-i-1 produkt som både fungerer som lysterapilampe og som mood light med farveskift. Download appen Beurer LightUp og tilgå lampens fulde funktioner! Du kan indstille lysniveauet, vælge mellem 10 forskellige mood lights og indstille timeren op til 2 timer med 1 minutsintervaller, så du fuldstændig selv kan bestemme længden af behandlingstiden, og meget mere.

TL 100 har et stort lysareal og er udført i et stilrent, moderne design. Lysterapilampen lyser med 10.000 lux på en afstand af ca. 10 cm; lyset er UV frit. TL 100 bruger LED lys i stedet for lysstofrør, hvilket gør lampen meget energibesparende.

På selve lampen kan du vælge mellem 10 lysniveauer samt indstille timeren i fem trin timer, som kan sættes til 15, 30, 45, 90 eller 120 minutter. TL 100 har flimmerfri opstart og er ligeledes flimmerfri under brug. Farvetemperaturen er 5300 Kelvin.

Lysterapi bruges mod symptomer på vinterdepression såsom nedsat stemningsleje, mangel på energi og et øget behov for at sove. Det anbefales at bruge lysterapi om morgenen, da det er her lysterapien vil give den største effekt. Med en afstand som giver 10.000 lux, er den anbefalede behandlingstid 30 minutter, fordobles afstanden fordobles behandlingstiden. Anvend ikke lampen om aftenen efter kl. 20, da det kan ødelægge din naturlige døgnrytme.

Husk altid at konsultere din læge, hvis du har symptomer på vinterdepression. Det er vigtigt at lægen får mulighed for at stille en diagnose, før du tager sagen i egen hånd.

Lysterapilampen er et medicinsk produkt. Der er 3 års garanti på produktet. Spectrum: 400-800 nm. CRI (Color Rendering Index): >90
Indhold1 stk
Enhedspris2.349 kr./stk
MærkeBeurer
SerieMedical
KategoriLysterapilamper
Se altBeurer Lysterapilamper
Se altMedical Lysterapilamper
Varenummer691774
LeverandørMatas Operations A/S
Rørmosevej 1
3450 Allerød

Fri fragt: Ved køb for min. 399 kr.
Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 • Levering til butik
 • Privatadresse/arbejdsplads/pakkeshop
 • Privatadresse
 • Privatadresse/pakkeshop
 • Privatadresse/pakkeshop
 • Privatadresse/pakkeshop

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Du kan returnere dit produkt op til senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

 • Dankort
 • MobilePay
 • Visa
 • Mastercard
 • Anyday

Vores kunder siger:

Energi og livsglæde
Jeg har fået energien og humøret tilbage! Det bløde, hvide lys er meget behageligt og føles som om, jeg sidder i solen. Når jeg skal træne, tænder jeg for en farve som gør mig glad, ( den har alle mulige farver) og det giver mig lysten, glæden og energien til at få gjort de ting, jeg gerne vil. Vinterhalvåret og gråvejrsdage er ikke længere triste og deprimerende. En virkelig god investering i det mentale og fysiske helbred!

Se flere anmeldelser

Kundeanmeldelser

5
Baseret på 2 anmeldelser
100% der har anmeldt anbefaler produktet
Se fordelingen af stjerner her
52
40
30
20
10
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere
Sorter efter
Verificeret køb
1 år
Fantastisk
Nu har jeg brugt den hele vinteren 20021/2022 og den VIRKER. Jeg har haft mere energi og overskud og er slet ikke blevet vinter deprimeret som jeg ellers plejer at blive. Man får følelsen af at man s...
Susanne Jin 45 år, Viby j
11. feb 2021
Energi og livsglæde
Jeg har fået energien og humøret tilbage! Det bløde, hvide lys er meget behageligt og føles som om, jeg sidder i solen. Når jeg skal træne, tænder jeg for en farve som gør mig glad, ( den har alle mul...
Linda 48 år, Hobro
Viser 2 af 2