BIBS

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Form

Alder

Certificeringer

Indhold

Bedømmelser

150 produkter
150 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Rikke
Farmakonom

Bibs sutter

Alle babyer er unikke og har specielle præferencer og behov, når det kommer til sutter. Der er ingen størrelse der er rigtig eller forkert. Der er forskellige præferencer, forskellige sutteteknikker og forskellig mundanatomi. Bibs tilbyder sutter i forskellige designs, former og materialer som kan dække alle behov! Bliv klogere på de forskellige sutter fra Bibs her på siden.

Om Bibs

Bibs er et eksklusivt dansk brand grundlagt i 1978. Deres originale og ikoniske runde Colour-sut har været på markedet i mere end 40 år. Fra starten har deres ambition været at producere produkter af høj kvalitet i bedst mulige materialer, alt imens de sikrer et æstetisk smukt design.

Med den største respekt for funktionalitet, sikkerhed og miljø, giver deres brede sortiment af produkter muligheden for at alle børn kan få en farverig start på livet. Bibs vægter det personlige udtryk højt, og med deres flotte og brede udvalg af farver sikrer de, at der er noget for enhver smag. Alle deres sutter er stadig omhyggeligt designet og produceret i Danmark.

Bibs er en visionær virksomhed med en kreativ tankegang. De har høje standarder for kvalitet og efterstræber at være unikke i alt, hvad de gør, med et stærkt fokus på funktionalitet og sikkerhed. De er drevet af stærke værdier baseret på ambitioner, originalitet, inspirerende og innovative designs - altid med et æstetisk mindset og udtryk.

Varianter

Bibs sutter er gennem tiden blevet tilpasset og opdateret, så de i dag fremstår i et flot design, lavet af de bedste og sikreste materialer på markedet. Bibs sutter er fremstillet af de bedste materialer helt fri for BPA, PVC og phthalater. Det vigtigste for Bibs er at leverer sutter i den bedst mulige kvalitet som vil gøre dig helt rolig om, at du giver dit barn de bedste sutter på markedet - som kun vil bringer glæde og en følelse af omsorg til dit barn.

Bibs Colour

Colour sutten er den originale Bibs-sut. Den har det ikoniske runde skjold med tre lufthuller og en rund hank. Gummistykket er rundt og er lavet så det ligner formen og størrelsen på moderens brystvorte. Denne type sut skaber en lignende tungeplacering og sutteteknik, som når der ammes, da tungen rulles rundt om sutten. Hvis du har udfordringer med amningen, kan den runde sut i nogle tilfælde støtte op om amningen, da den træner tunge og kæbemuskulatur som ved amning. Suttens gummistykke er lavet af naturgummilatex og skjoldet er lavet af et 100% sikker fødevaregodkendt materiale.

Bibs Couture

Couture sutten har et anatomisk gummistykke af højeste kvalitet og er i et førsteklasses design. Det anatomisk formede gummistykke er buet øverst for en naturlig pasform til babyens gane, med en viklet spidst for nem tunge placering. Denne type gummistykke giver det mindste pres på barnets kæbe, tandkød og tænder. For at sikre den rigtige placering af sutten i barnets mund, er skjoldet designet til at ligne en sommerfugl. Dette gør det tydeligt at se om sutten vender rigtigt eller forkert. Denne sut er tilgængelig i både naturgummilatex og silikone. Vælger man sutten i silikone vil man se at innovativt mønster i suttens gummistykke, som forstærker materialet og gør at det er mere modstandsdygtigt og stærkere end andre silikone sutter. Suttens skjold er lavet af 100% fødevaresikkert materiale.

Bibs De Lux

Bibs De Lux er inspireret af den originale Bibs Colour sut. Sutten har en skjult samling for ekstra elegance og et forbedret mat finish som giver sutten et premium look. Det runde gummistykke minder om moderens bryst som giver barnet en følelse af tryghed. Det runde gummistykke gør det også muligt for siderne af barnets tunge, at danne en kop ligesom under amning. Gummistykket er udstyret med en ventil, der lukker luft ud når barnet sutter. Ventilation systemet får luften inde i gummestykket til at lukkes ud gennem ventilen så den flader ud og former sig naturligt efter babyens mundhule. Suttens skjold er lavet af et 100% fødevaresikkert materiale. Sutten er desuden tilgængelig i både naturgummilatex og silikone.

Bibs Supreme

Bibs Supreme er en eksklusiv sut med et bredt skjold. Med sit symmetriske flade dråbeformede gummistykke passer den perfekt til babyer, der foretrækker en fladere sut. Det dråbeformede gummistykke fremmer tungeplacering og suge teknik, hvor barnets tunge er flad og presser sutten flad op mod ganen. Det gør at barnet ikke behøver at sutte så hårdt, før sutten flader ud inden i munden. Suttens skjold og gummistykke er symmetrisk hvilket gør at sutten altid vender korrekt i barnets mund. Dette reducerer også presset på tænder og kæbe. Skjoldet er designet med store huller i begge sider, som sikre en minimal kontakt til de følsomme områder omkring barnets mund og som reducerer chancerne for at der samles spyt og fugt så ømme knopper og udslæt undgås. Supreme sutten er tilgængelig i både naturgummilatex og silikone. Suttens skjold er lavet af 100% fødevaresikkert materiale.

Bibs Boheme

Bibs Boheme sut er inspireret af den moderne bohemestil. Det runde gummistykke er lavet så den ligner formen og størrelsen på moderens brystvorte. Denne type sut skaber en lignende tungeplacering og sutte teknik, som når der ammes. Sutten støtter derved op om amningen, da den træner tunge og kæbemuskulatur som ved amning. Gummistykket er udstyret med en ventil, som lukker luften ud af sutten når barnet sutter på den. Det gør at gummistykket formes naturligt efter barnets mund og gane. Det runde skjold er designet til nænsomt at vende væk fra barnets sensitive hud of sikre minimum kontakt til barnets næse og mund. Dette skaber mindre risiko for fugt fra spyt der kan skabe udslæt omkring munden. Sutten er produceret i naturgummilatex og skjoldet er lavet af 100% fødevaresikkert materiale.  

Nyfødt baby: Hvad skal vi huske?

Matas LIVE

Nyfødt baby: Hvad skal vi huske?

Af Matas

Den lille ny er på trapperne, og I står snart over for forældreskabet. Det skaber stor glæde – og en lille smule usikkerhed. For har man nu fået rigtig styr på alting, og ligger sutterne klar? Er pusletasken fyldt med alt det, man har brug for? Se med i denne live, hvor vi guider dig gennem de praktiske ting, du får brug for i den første tid af forældreskabet lige fra pakning af hospitalstasken til den nybagte mors bedste råd.

Læs Mere
Vi guider: Den bedste pleje til din baby

Vi guider

Vi guider: Den bedste pleje til din baby

Af Ida Hinchely Kyhn

En fin og sart babyhud fortjener den mest skånsomme pleje. Størstedelen af Matas babypleje-produkter har økologisk indhold og bærer både Svanemærket og Den Blå Krans. I denne artikel guider vi til serien fra Matas Striber til baby, så du kan blive klogere på de forskellige produkter.

Læs Mere
Vi anbefaler: Kun det bedste til dig og din baby

Vi guider

Vi anbefaler: Kun det bedste til dig og din baby

Familieforøgelse betyder masser af indkøb og redebyg, men med det enorme udvalg af baby-produkter, kan det være svært at spotte, hvad der er nødvendigt – og ikke mindst hvad der er det bedste på markedet. Vi har udvalgt fire uundværlige must-haves, der blandt andet er allergivenlige, men også gør livet med bebs lettere og grønnere. Fælles for de fire produkter er, hands down, at vi ikke selv ville være dem foruden i vores hverdag med småbørn, så læs med her og lad dig inspirere. For selvfølgelig

Læs Mere
Brug for personlig rådgivning?
Brug for personlig rådgivning?

Få faglig rådgivning omkring sundhed og pleje. Chat eller tal med en farmakonom.