Menu
Bite Away Bite Away 1 stk
299,95 kr.
Optjen 30 point hos Club Matas
Sendes fra Matas Specialvarelager - Afsendes inden for 1-2 hverdage
Varen kan kun købes online
  • Fri fragt ved køb over 399 kr.
Til symptomatisk behandling af insektstik og -bid.
Ved omgående anvendelse efter stik / bid kan symptomerne ofte forhindres fuldstændigt. Derfor skal de ramte steder på kroppen behandles så hurtigt som muligt. Også ved senere anvendelse kan symptomerne aftage hurtigt. Bite away® virker udelukkende ved koncentreret varme og således fuldstændigt uden kemiske stoffer.

Bite away® er også egnet til gravide, allergikere og børn Brug af koncentreret varme (lokal hypertermi) er et meget lovende fysisk funktionsprincip, der er baseret på kort, koncentreret varmepåvirkning på et lille begrænset hudområde. En lokalt begrænset varmepåføring kan være tilstrækkelig til at lindre smerter og kløe.

Brugsanvisning og forholdsregler: Placer simpelthen Bite away på stikket (ved bistik skal brodden fjernes først) og tryk kort på en kontakt. Der kan vælges to behandlingstider:
• 3 sekunder - venstre kontakt, overvejende til børn og følsomme mennesker.
• 6 sekunder - højre kontakt til voksne.


Ved starten på opvarmningsfasen og ved behandlingens afslutning lyder et akustiskt signal. LED´ens lys angiver at den konstante behandlingstemperaturs område er nået. Ved behov kan flere anvendelser foretages med korte pauser på 10 sek. Må ikke anvendes på øjnene.

Opbevaring/anvendelse: Produktet skal beskyttes mod direkte sollys og opbevares tørt.Hvis produktet ikke bruges i længere tid, skal batterierne fjernes.

Oprindelsesland/hjemsted: Tyskland.
Indhold1 stk
Enhedspris299,95 kr./stk
MærkeBite Away
KategoriAllergi
Se altBite Away Allergi
Varenummer738932
LeverandørMatas Specialvarelager
Rørmosevej 1
3450 Allerød

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

Kundeanmeldelser

5
Baseret på 1 anmeldelser
100% der har anmeldt anbefaler produktet
Se fordelingen af stjerner her
51
40
30
20
10
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere
Sorter efter
22. aug 2019
Bite Away anmeldelse
Jeg kendte produktet i forvejen, og det er meget nemt at anvende. Virkningen er særdeles god relativ kort tid efter insektstik. Dog kan det også gøre sin virkning, selv om der er gået længere tid.
Johannes 77 år, Viborg
Viser 1 af 1