• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Varmedunke

Bolig & Livsstil El-personlig pleje Massage & Velvære
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

6 produkter
6 produkter
Sortér efter: Mest populære
(33)
Sipacare Kulde- og Varmedunk 2 L
129,95
Optjen 13 point
(15)
Nygaard Varmedunk i gummi
89,95
Optjen 9 point
(16)
Nygaard Varmedunk i gummi m/betræk 2 L
99,95
Optjen 10 point
Sipacare Kulde- og Varme Nakkedunk 1,4 L
279,95
Optjen 28 point
(5)
Sipacare GreenLine Varmedunk 1,6 L
169,95
Optjen 17 point
Sipacare Kulde- og Varme Gummidunk 2,5 L
279,95
Optjen 28 point

Nem og hurtig smertelindring uden besvær

Varmedunken er en gammeldags, men effektiv måde at lindre smerter og sygdom, hvor varme er afhjælpende.
​​​​​​​
En varmedunk kan fås med eller uden betræk. Du finder b.la. Sipa Care-varmepuden i et lækkert og blødt betræk i polyesterstof, som kan vaskes i maskinen ved 30 grader. Stoffet er i behagelig fleece.

Hvad bruger man en varmedunk til?

Du bruger varmedunken efter behov til behandling af lokale områder på kroppen. Varmedunken anvendes til kolde fødder og tæer, ved mavekneb, menstruationssmerter eller ved fx ryg-, lænd- og nakkesmerter. Varmen fra vandet i dunken stråler ud og lindrer dine ømme muskler og led eller virker som afspænding på området. Du kan også benytte varmedunken til at varme barnevognen eller sengen op i de kolde måneder.

Hvordan bruger jeg en varmedunk?

Kog vandet, og lad det stå nogle minutter, inden du hælder det på varmedunken. Du må nemlig ikke bruge helt kogende vand. Fyld varmedunken maksimalt 2/3 op. Hvis vandet bliver køligt, kan du bare skifte det.

Ofte har en varmedunk to forskellige sider. Den ene side er glat og varm, imens den anden side er rubbet og mindre varm.

Du kan med fordel lægge et tyndt klæde imellem varmedunken og det ømme område, hvis varmedunken er lidt for varm til at lægge direkte på huden.

Gravid

Du må gerne bruge en varmedunk under din graviditet. En varmedunk kan med fordel bruges under fødslen som smertelindring. Varmepuder kan også bruges lige inden amning, da det holder mælken flydende og forebygger mælkeknuder og brystbetændelse. Drik rigeligt med væske, når du bruger varmepuden.

Smertestillende

Varmestrålingen fra varmedunken virker lindrende på den måde, at varmen øger blodcirkulationen og sætter gang i de antiinflamatoriske processer i kroppen. Efter kort tids behandling vil du føle, at smerten er mindsket.

Varmedunken kan bla. afhjælpe:

  • Myoser (overbelastet muskulatur)
  • Spændte og ømme muskler (overbelastede muskler)
  • "Stive" og ømme led (fx tidligere skader eller gigt)
  • Lokal opvarmning i forbindelse med genoptræning og afspænding.

Varmedunken er meget sikker at anvende, da den beskytter mod overophedning.

Louise L.
Materialist
Man føler sig bare bedre tilpas når huden er velplejet. En hudplejerutine er meget personlig og skal tilpasses den enkelte. Jeg har altid haft en stor interesse for makeup, for mig er makeup afslappende og en leg - øvelse gør mester.
Louise blev i 2018 uddannet materialist. Hendes interesse ligger i hudpleje og makeup, som hun også selv afprøver en del af, så hun kan give den bedste rådgivning. Louise vil rigtig gerne give en personlig og professionel rådgivning, så den enkelte kundes behov bliver opfyldt.