• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Varmetæpper

Et varmetæppe er et tæppe, der kan opvarmes. Det er ideelt at bruge til en hyggeaften på terrassen, eller når du har brug for at lune ømme led og muskler. Se Matas udvalg af varmetæpper her.

Bolig & Livsstil El-personlig pleje Massage & Velvære
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

6 produkter
6 produkter
Sortér efter: Mest populære
Homedics Varmetæppe Trådløst
1.299,00
Optjen 130 point
Beurer Varmeplaid HD75
899,95
Optjen 90 point
OBH Nordica Varmeplaid Cosy Hug Grey
899,95
Optjen 90 point
Beurer Varmeplaid Hvid HD 75
899,95
Optjen 90 point
(7)
Beurer HD75 Varmeplaid HD75
599,95
Optjen 60 point
MEDLEMSTREATS
OBH Nordica Varmeplaid Sort Micro Plys
Medlemspris 449,97
Ikke medlem 899,95
Optjen 45 point

Elektronisk varmetæppe

Et varmetæppe bliver varmet op via et elektronisk varmelegeme. Produktet er ideelt til bl.a. kolde aftener på terrassen og med en varm kop te, kan du sidde og kigge stjerner i timevis. Hvis du bruger kørestol, er det også en god idé at investere i et varmetæppe til de kolde dage, når du skal udenfor.

Ømme muskler

Lider du af smerter eller ømhed i kroppen grundet forkert arbejdsstilling, hårdt fysisk arbejde eller en hård træning? Så vil et varmetæppe være lige noget for dig. Med et elektrisk varmetæppe kan du nemt og nænsomt få varmet dine muskler op, så anspændtheden forsvinder, og dit velvære øges.

Kan det bruges om natten?

Er du en af dem, som lider af søvnproblemer, kan du med fordel afprøve et varmetæppe. Mange tæpper har dog autosluk og kan derfor ikke afgive varme hele natten. Hvis du ønsker, at din seng er dejlig varm, når du skal ind under dynen, kan du med fordel lægge dit tæppe ind på madrassen noget tid, inden du skal sove.

Kan jeg vaske mit varmetæppe?

Nogle tæpper kan tåle at blive vasket, mens andre ikke kan. Det er derfor vigtigt, at du husker at læse produktbeskrivelsen. BEURER Varmeplaid er fx vaskbart ved 30°C.

BEURER Varmeplaid

På Matas.dk kan du købe BEURER Varmeplaid, som er et elegant varmetæppe, der er lavet af tykt fleece. Varmetæppet har BEURERs eget sikkerhedssystem, som beskytter mod overophedning, så du ikke behøver være nervøs for, om tæppet brænder hul i sengen.

Varmetæppet har 6 temperaturniveauer, så du nemt kan finde et passende varmeniveau. Du er også sikret elektronisk temperaturregulering og en høj sikkerhed igennem et innovativt sensorsystem, som sikrer en jævn fordeling af varmen i hele produktet. Tæppet måler 180x130, og slukker automatisk efter 3 timer.

Julie M.
Materialist
"Skønhed er for mig vigtigt at føle indeni og udenpå. Dette gør vi alle på forskellig vis, men én ting er sikker - man kommer rigtig langt med de korrekte produkter".
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...