• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Leggings

Er du på udkig efter nogle nye, lækre leggings til træningen eller til under en kjole i de lidt koldere tider? Her på Matas.dk kan du finde begge dele og mere til. Faktisk har vi både leggings til træning, zumba, børn, babyer og kompression.

Bolig & Livsstil Mode & Stil Strømper & Leggings
9 produkter
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Certificeringer

Bedømmelser

9 produkter
Sortér efter: Mest populære
Boody Full Leggings Sort S
139,95
Optjen 14 point
Boody Full Leggings Sort M
139,95
Optjen 14 point
Boody Full Leggings Sort XL
139,95
Optjen 14 point
Boody Full Leggings Sort L
139,95
Optjen 14 point

Leggings vs. strømpebukser

Du har måske tænkt over, hvad forskellen egentlig er på et par strømpebukser og et par leggings, og svaret er i al simpelhed, at leggings ikke har fødder. Derudover er de også typisk lavet i et tykkere materiale og har dermed længere holdbarhed, men de er sjældent med kig til benene, som nylonstrømpebukserne er. Stoffet føles ofte blødere og mere elastisk og er typisk økologisk bomuld, nylon, bambus eller polyester.

Er leggings gennemsigtige?

Det afhænger suverænt af den kvalitet dine leggings har og af det materiale, de er lavet af. Bambus, uld og bomuld er i højere grad tætte i vævningen end eksempelvis nylon, og derfor kan du typisk have leggings på uden en nederdel udover.

Leggings med korte ben

Hvad skal dine nye leggings bruges til? Skal de under en kjole på en sensommeraften, kan du med fordel vælge dem, der har korte ben, da de forhindrer friktion mellem lårene og beskytter mod den kølige aftenbrise. Vælg gerne en let bambuskvalitet, der tillader din hud at ånde, så du ikke kommer til at svede.

Leggings med lange ben og høj talje

Det er den perfekte måde, hvorpå du kan holde på varmen på de kolde dage. Uanset om du er ude at gå med barnevognen, om du arbejder ude, eller om du bare skal opholde dig ude, er de lange leggings med til at holde dig varm. Vælg et par i uld kombineret med bambus, hvis de skal holde dig varme, og vælg et par i bambus/viskose til en indendørs workout.

Leggins under din kjole

Hvis du skal have dine leggings på under en kjole eller en nederdel, kan du vælge mellem forskellige tykkelser i stoffet. Hvis du eksempelvis skal have dem på for at holde varmen på en blæsende forårsdag, kan du vælge et par i en tyndere udgave. Du kan eventuelt vælge et par med 'push up'-effekt, som strammer ind på maven og skubber op på bagdelen. Hvis du vælger et par uden søm, vil de ligeledes synes usynlige.

Termo-legging til udeliv

Du kan sagtens have en kjole på om vinteren, så længe du har de rette leggings under til at varme dig. Matas Striber har lavet et par termo-leggings, der er foret med blød flis for at kunne isolere og udnytte den varme, som kroppen producerer. Disse leggings er perfekte til dig, der gerne vil have frihed til at vælge dit outfit frit uanset vejret.

Fitness tights

Når du skal bruge dine leggings til sport eller gymnastik, er materialet ofte noget andet. Det australske mærke Boody har lavet et par leggings af bambus med lidt nylon og elasthan, som fungerer glimrende til træningen. De er elastiske uden at være gennemsigtige. Dette gør dem ideelle til sportsbrug og yoga.

Leggings i store størrelser

Størrelsesguiden på leggings er ofte den samme som til strømpebukser. Det vil sige, at størrelsen ofte bliver oplyst i 36-38-40-42-44-46-48 eller i S, M ,L, XL, XXL. Det er i øvrigt muligt at finde leggings til både mænd og kvinder.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage