Stepbænk

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Sportsgren

Bedømmelser

3 produkter
3 produkter
Sorter efter: Mest populære
KUN ONLINE
Reebok træningsudstyrStepbænk
1.299 kr.
(6)
KUN ONLINE
65 (L) x 32 (W) x 15 (H) cm
Reebok træningsudstyrStep Mini Pro
799,95 kr.
(4)
KUN ONLINE
Small
Titan Life træningsudstyrStep bænk
249,95 kr.
(1)
PERSONLIG RÅDGIVNING
Har du spørgsmål omkring træningsudstyr?
Book online aftale
Stina
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Hvad er en Stepbænk?

En stepbænk er en lav bænk, der gør det muligt for dig at træne i eget tempo og mærke efter hvad din krop kan, nemt og bekvemt hjemme i stuen eller ja, selv i haven hvis du lyster.

Et stepbræt kan justeres i højden, hvor du til musikkens rytmen steppe op og ned i forskellige trin og rytmer, hvor du selv styre hastigheden imens pulsen stiger.

Når du træder op og ned på bænken, belaster du minimalt både knogler og led, så er du ny i at træne eller oplever smerter i f.eks. hofte eller knæ, så kan denne type træning vær særdeles god for dig.

Aerobic - Steptræning

Den type træning man laver med en stepbænk, kaldes Aerobic. Aerobic er en konditionstrænings form med fokus på hjerte og kredsløb. En er særdeles god træning til dig med fokus på vægttab, hvor du ikke skal bakse med tunge vægte eller hård modstand, hvor ben eller arme hurtigt syder til.

Aerobic foregår typisk i raskt tempo, men du kan nemt selv styre rytmen og hastigheden ved at sætte musik på, det matcher dit tempo. Til den erfarne "stepper" kan man virkelig få tonet kroppen godt op ved at supplere med to små 0,5-1 kg håndvægte, for at tone arme og skuldre.

Stepbænkene på Matas.dk er stabile og robuste, så de er trygge og sikre at bruge, selv for dig med dårlig balance, og samtidig har den en perfekt beskeden størrelse i hjemmet, som du nemt kan opbevare ude af syne.

Øvelser med steptræning

Der findes et hav af trænings videoer på nettet du kan følge når du steptræner. På Youtube finder du en masse gode gratis videoer, med øvelser på alle niveauer - hvad end du er nybegynder, erfaren eller måske har udfordringer som dårlig balance, knæ- og hofteproblemer mm. Det er en genial måde at træne på, fordi du bare sætter stepbrættet frem, starter musikken og er i gang med det samme, uden den store forberedelse.

På Matas.dk finder du kommercielt godkendte produkter af høj kvalitet, så du har din stepbænk mange år frem.​​​​​​​

Sådan får du det bedste ud af din træning

Vi guider

Sådan får du det bedste ud af din træning

Af Trine Brøndsted

Elsker du at træne, og er du inde i en god rutine, så optimér den med blot få tiltag.

Læs Mere
Boost din træning med 4 simple tiltag

Vi guider

Boost din træning med 4 simple tiltag

Af Amalie Schiller

Træning er godt, træning er sundt, og for mange er træning også sjovt. Uanset om du foretrækker at træne dine muskler og din kondition nede i dit lokale fitnesscenter, derhjemme eller ude i naturen, er der nogle helt særlige tiltag, der kan oppe dit træningsgame og gøre træningen endnu sjovere. I indslaget her har jeg samlet 4 simple tiltag, du kan lade dig inspirere af.

Læs Mere
Vi guider: Optimér din hjemmetræning

Din sundhed

Vi guider: Optimér din hjemmetræning

Af Ida Hinchely Kyhn

Jeg indrømmer det gerne – det er ikke altid, jeg får slæbt mig op i fitnesscenteret, selvom jeg egentlig gerne ville have rørt mig. Det kan være svært at nå i en travl hverdag, men det er der heldigvis råd for, til de dage hvor tiden er knap. For med det rette udstyr kan du få gang i hjemmetræningen, så det ikke behøver at være et kæmpe projekt at få motion ind i sin hverdag. Vi har samlet det bedste udstyr til dig her, så du nemt kan komme i gang!

Læs Mere