Leggings

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

30 produkter
30 produkter
Sorter efter: Mest populære
Louise
Materialist
Louise blev i 2018 uddannet materialist. Hendes interesse ligger i hudpleje og makeup, som hun også selv afprøver en del af, så hun kan give den bedste rådgivning. Louise vil rigtig gerne give en personlig og professionel rådgivning, så den enkelte kundes behov bliver opfyldt.
Min ekspertise er:
Make-up

Leggings vs. strømpebukser

Du har måske tænkt over, hvad forskellen egentlig er på et par strømpebukser og et par leggings, og svaret er i al simpelhed, at leggings ikke har fødder. Derudover er de også typisk lavet i et tykkere materiale og har dermed længere holdbarhed, men de er sjældent med kig til benene, som nylonstrømpebukserne er. Stoffet føles ofte blødere og mere elastisk og er typisk økologisk bomuld, nylon, bambus eller polyester.

Er leggings gennemsigtige?

Det afhænger suverænt af den kvalitet dine leggings har og af det materiale, de er lavet af. Bambus, uld og bomuld er i højere grad tætte i vævningen end eksempelvis nylon, og derfor kan du typisk have leggings på uden en nederdel udover.

Leggings med korte ben

Hvad skal dine nye leggings bruges til? Skal de under en kjole på en sensommeraften, kan du med fordel vælge dem, der har korte ben, da de forhindrer friktion mellem lårene og beskytter mod den kølige aftenbrise. Vælg gerne en let bambuskvalitet, der tillader din hud at ånde, så du ikke kommer til at svede.

Leggings med lange ben og høj talje

Det er den perfekte måde, hvorpå du kan holde på varmen på de kolde dage. Uanset om du er ude at gå med barnevognen, om du arbejder ude, eller om du bare skal opholde dig ude, er de lange leggings med til at holde dig varm. Vælg et par i uld kombineret med bambus, hvis de skal holde dig varme, og vælg et par i bambus/viskose til en indendørs workout.

Leggins under din kjole

Hvis du skal have dine leggings på under en kjole eller en nederdel, kan du vælge mellem forskellige tykkelser i stoffet. Hvis du eksempelvis skal have dem på for at holde varmen på en blæsende forårsdag, kan du vælge et par i en tyndere udgave. Du kan eventuelt vælge et par med 'push up'-effekt, som strammer ind på maven og skubber op på bagdelen. Hvis du vælger et par uden søm, vil de ligeledes synes usynlige.

Termo leggings til udeliv

Du kan sagtens have en kjole på om vinteren, så længe du har de rette leggings under til at varme dig. Matas Striber har lavet et par termo leggings, der er foret med blød flis for at kunne isolere og udnytte den varme, som kroppen producerer. Disse leggings er perfekte til dig, der gerne vil have frihed til at vælge dit outfit frit uanset vejret.

Fitness tights

Når du skal bruge dine leggings til sport eller gymnastik, er materialet ofte noget andet. Det australske mærke Boody har lavet et par leggings af bambus med lidt nylon og elasthan, som fungerer glimrende til træningen. De er elastiske uden at være gennemsigtige. Dette gør dem ideelle til sportsbrug og yoga.

Leggings i store størrelser

Størrelsesguiden på leggings er ofte den samme som til strømpebukser. Det vil sige, at størrelsen ofte bliver oplyst i 36-38-40-42-44-46-48 eller i S, M ,L, XL, XXL. Det er i øvrigt muligt at finde leggings til både mænd og kvinder.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.