• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage
Flere varianter
Calvin Klein CK2 Eau De Toilette 50 Ml
459,95
DU OPTJENER 46 Point
Flere varianter
Calvin Klein CK2 Eau De Toilette 30 Ml
359,95
DU OPTJENER 36 Point
Calvin Klein CK2 Deodorant Stick 75 Ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point

#THE2OFUS

ikke 2 forhold er ens.
intet forhold varer for evigt.
oplev livets mest spændende sider.
ck2 en duft til #the2ofus

ck2 legemliggør det spændende ved livet og hylder den diversitet, der præger forhold mellem to mennesker. to individer der er defineret af hvem de er, ikke hvad de er. en ukønnet duft for en mand og en kvinde uden forudfattede meninger, skabt for at forene og give en oplevelse, der kan deles i kærlighed, lyst og venskab. vi mødes uden stereotyper og konforme holdninger; en ung forbindelse mellem 2 mennesker hylder de forskelligheder, der gør forholdet mellem os rigere og definerer, hvad det er, der gør os til os. livet er bedre, når vi er 2.

Duften

ck2 er en dobbelt-facetteret duft, der balancerer det urbane med det naturlige og friske. duften åbner med en uventet krydret note af wasabi, som intensiveres af en underliggende note af en magnetisk, cremet varme. den markant friske topnote, der vækker minder om den første kontakts elektriske fornemmelse, komplementeres af et solrigt hjerte og en følelse af varme sten på en varm sommerdag.

blomsterakkordens energi pulserer gennem hjertet med en rig sensualitet, mens våde brosten tilføjer et mineralsk indslag, der genererer en elektrisk friskhed. kropsnotens jasmin fremhæves af en duft af vetiver, toner sammen med sandeltræets cremede fyrighed og de sensuelle musknoter, der blander sig til en favnende, elektrisk og magnetisk varme - kompleks og samtidig cool og naturlig. to duftverdener forenes og skaber et overdådigt, intimt og kontrastfyldt forhold.

ck2 genfortolker begreber som minimalisme og kunst ved at invitere dig til at se gennem den klare beholder og opleve duften, før du kommer den på. en glat, rundet glaskolbe huser duften og har øverst en robust hætte, der også tjener til at holde flakonen stående. både flakon og hætte distancerer sig fra klassiske duftflakoner og skaber to perfekt synkroniserede enheder, der er forbundet med hinanden, meget som forbindelsen mellem to mennesker.

flakonen er i et rent, transparent og futuristisk design, cool og ukønnet. emballagens minimalistiske design fremhæver hver facet af flakonen inden i, mens ‘det, du ser, er det, du får’ vinklen understreger flakon og hættes autencitet og håndværksmæssige kvalitet. den er en ikke helt diskret hilsen til vore dages stadigt voksende high-tech indflydelse, og emballagen er tro mod de minimalistiske principper, der er en essentiel del af mærkets DNA.

Kampagnen

ck2 reklamekampagnen er fotograferet af den anerkendte fotograf Ryan McGinley, hvis uundskyldende, kontroversielle og ægte vision på perfekt vis komplementerer den spontane og spændende ved ck2.

reklamens kreative udtryk består af fire historier, der folder sig ind i hinanden på uventede måder og skaber autentiske ekkoer mellem blikke og den slags lyst eller tiltrækning, som nogle par kan repræsentere. op mod en kulisse af et urbant og naturligt miljø udspiller de fire par en munter, rå og lidenskabelig fortælling om nutidens ungdom.

de meningsfulde forbindelser fremhæver det spændende ved livet, som to mennesker kan dele, og forstørrer det unikke ved ethvert forhold i vores liv, der væver sig sammen som en gobelin af oplevelser og følelser, som ultimativt vil definere, hvem vi er.

  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage