Casall

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Sportsgren

Bedømmelser

23 produkter
23 produkter
Sorter efter: Mest populære
Stina
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Oplev Casalls Yogaudstyr - Fuldkommen harmoni og stil

Træd ind i en verden af ro og balance med Casalls omfattende sortiment af yogaudstyr. Uanset om du er mand eller kvinde og uanset hvor du praktiserer yoga – om det er derhjemme eller i fitnesscentret – tilbyder vi det perfekte yogaudstyr og din perfekte yogamåtte til din rejse mod indre velvære.

Gå på opdagelse i Casalls udvalg af træningstøj, som rummer bl.a. sports BH’er og tights, som du kan bruge til alle aktiviteter og derhjemme.

Et udvalg af materialer

Yoga handler om at finde harmoni i bevægelserne, og det rette udstyr er essentielt. Casalls yogaudstyr er fremstillet i forskellige materialer, der passer til dine behov. Fra skridsikre måtter til støttende blokke og mere. Casalls sortiment af yogaudstyr tilbyder både komfort og stabilitet, uanset hvordan du elsker at dyrke yoga.

Casall yogaudstyr for personligt udtryk

Din yogatræning er en personlig rejse, og din stil skal afspejle dette. Casalls yogaudstyr fås i et udvalg af farver, der giver dig mulighed for at udtrykke dig selv på måtten. Uanset om du foretrækker beroligende nuancer eller farver, finder du det i Casalls kollektion. Yogaudstyr, der omfavner både dit indre og ydre selv.

Casall yogaudstyr til yoga ude og hjemme

Uanset om du vælger at dyrke yoga i dit hjem eller i fitnesscentret, har vi det nødvendige udstyr til dig. Casalls yogaudstyr er skabt til alsidighed, så du kan dyrke yoga, der hvor du føler dig mest tilpas.

Kendistræneren: Få succes med din hjemmetræning

Matas LIVE

Kendistræneren: Få succes med din hjemmetræning

Af Matas

Hjemmetræning er mere populært og aktuelt end nogensinde, men hvordan sikrer man sig de bedste resultater og hvordan holder man ved? Det vil træningsekspert Frida Hallqvist undervise i, i dag. Frida er personlig træner for flere kendte personligheder og laver masser af populært træningsindhold online. Hun vil vise must-have udstyr fra Casall, de bedste øvelser og meget, meget mere.

Læs Mere