• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret

Nyhed fra Chloé: Fleur de Parfum

Chloé, la vie en roses

Frihed, modernitet, femininitet… I 2008 forestillede Chloé sig en unik rose, strålende og frisk, fuld af ynde. Den var så markant, at den med det samme blev husets signaturduft. Denne helt særegne blomst afspejler på perfekt vis den finhed og naturlige elegance, der gør Chloé’s kreationer så attraktive. I dag pryder en ny variation af den ikoniske rose Chloé’s have: Chloé Fleur de Parfum. Den fortæller en helt igennem ny dufthistorie og fremhæver rosens hjerte, kilden til den rigeste og blideste duft. Chloé Fleur de Parfum er elegance og sensualitet i sin reneste form.

I blomsternes ​hjerte

De grundlæggende noter kommer fra rosens hjerte, som overraskende nok folder sig ud med let skarpe betoninger, som minder om duften af hindbær. Aldrig før har Chloé’s rose budt på en så frugtagtig note. Verbe-na-blomsten tilføjer en frisk grøn dimen-sion, der supplerer det luksuriøse rosenhjerte, samtidig med at bevare en ubetinget finhed. Og kirsebærblomst udsender mælk-eagtige mandelnoter, hvis fyldige sødme bringer rundhed til kompositionen.Med sin diskrete kombination af elegance og sensualitet føles den nye Fleur de Parfum som et strejf af blød silke på nøgen hud.

Elfenbens-beige dresscode

En ny nuance til et ikon… Fleur de Parfum forbliver tro mod den ikoniske flakon fra Chloé’s signaturserie. Den elfenbens-beige parfume er tonet med et strejf af rosa. Et sart skær har altid været en del af Chloé’s DNA. Det kan anes gennem flakonens glas og er afspejlet på båndet, der er bundet med hånd om dens hals. Den luksuriøse flakon bevarer sin karakteristiske fremtoning: den geometriske form, metalskiltet i sølv, den glatte, ovale hætte og det fint plisserede glas reflekterer på perfekt vis Chloé’s fornemmelse for elegance.

Yndefuldhedens ansigt

Siden efteråret 2015 har skuespillerinde Dree Hemingway været an-sigt for Chloé’s dufte. Til den nye Fleur de Parfum er det iøjefaldende sort-hvide fotografi selve indbegrebet af Chloé’s sjæl. Det moderne og minimalistiske portræt manifesterer al Fleur de Parfum’s blidhed og charme, den nænsomme blanding af femininitet med sensualitet. Dree Hemingway er autentisk, håret løst, hun personificerer enhver Chloé-pige: lækker, elegant og utvungent forførende. Uimodståelig naturlig.  

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret