• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
  • Byt i butik
  • Mere end 1000 brands

CHLOÉ SIGNATURE

Flere varianter
Chloé Signature Eau De Parfum 75 Ml
869,95
DU OPTJENER 87 Point
Flere varianter
Chloé Signature Eau De Parfum 50 Ml
719,95
DU OPTJENER 72 Point

EN CHLOÉ DUFT BLIVER TIL

Rosens duftspor
En maj-morgen stiger en intens, pudderagtig brise op mod den blå himmel. Chloé-rosen står i blomst på bakkerne, klar til at blive plukket. Handskeklædte plukkere går gennem rækkerne af rosenbuske og løfter blidt blomsten op mellem tommel- og pegefinger. deres bevægelser er præcise, de arbejder hurtigt. Rosens flygtige duftstoffer er på deres højeste ved 8-tiden om morgenen. Når dedestilleres, omskabes millioner af kronblade til en rosenessens, der er en af de ædleste og mest kostbare i verden.

Glasset
Det utroligt klare, livfulde glas, Chloé-flakonen er lavet af, er et resultat af en ekstrem varme på næsten 1500˚C! Dygtige glaspustere fra Picardy-dalen i Frankrig har siden 1665 skabt de smukkeste flakoner i verden.

Sølvkraven
Chloé-kraven er i sig selv en ægte juvel. I hjertet af Auvergne beklædes den efter fornemste guldsmedetradition i et bad af rent sølv, før den renses i det lokale vand.Intet undslipper opmærksomheden. Et objekt, der er behandlet så udsøgt som dette, poleres, videregives og forbliver evigt smukt. Det er indbegrebet af luksus.

Vævede bånd
Båndet, der er bundet om Chloé-kraven, er den ultimative afslutning. Dets fine farve er en afspejling af duftens emblematiske farve. Det er vævet i den historiske, silkeproducerende Lyon-region. Båndet stryges, klippes til og bindes i hånden.

DET SMUKKE ANSIGT BAG CHLOÉ DUFTENE

Den internationale skuespiller og model Dree Hemingway er det smukke ansigt bag Chloé duftene. Hun personificerer på smukkeste vis Chloé’s universelle værdier: modernitet, en naturlig kvindelighed, uafhængighed, fri som fuglen. Hun er selve indbegrebet af ubesværethed. Hendes universelle appeal stammer fra en unik sans for elegance og hendes særlige storby-attitude.

I den nye TV kampagne som er instrueret af Jordan Scoot og filmet af det talentfulde hold Inez og Vinoodh, viser Dree sin autentiske, bløde og sensuelle side, og med de sorte og hvide billeder skabes der synergi til den først kampagne, da Chloé Eau de Parfum blev lanceret for 7 år siden.

BAG OM FILMEN...

  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
  • Byt i butik
  • Mere end 1000 brands