• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
(7)
Clarins Multi-Active Day Cream-Gel 50 Ml
479,95
DU OPTJENER 48 Point
(15)
Clarins Multi-Active Day Cream SPF20 50 Ml
479,95
DU OPTJENER 48 Point
(12)
Clarins Multi-Active Day Cream All skin, 50 Ml
479,95
DU OPTJENER 48 Point
(14)
Clarins Multi-Active Day Cream Dry skin, 50 Ml
479,95
DU OPTJENER 48 Point
(13)
Clarins Multi-Active Eye Contour 15 Ml
329,95
DU OPTJENER 33 Point

NON-STOP ANSIGTSPLEJE

NY Multi-Active
Hektiske dage og korte nætter... Stress og mangel på søvn sætter sine spor i dit ansigt. Nu kan du få non-stop ansigtspleje udviklet specielt til dig, der har en hektisk livsstil!

Inspireret af det bedste indenfor videnskaben i kombination med planternes kraft, hjælper Multi-Active med at reducere fine linjer, booste hudens udstråling og bevare dens ungdommelige udseende.

Time efter time.

I dag og i morgen.

KRAFTFULDE PLANTEINGREDIENSER

Clarins Research har sat fokus på den skadelige virkning, en stresset livsstil har på huden. Stress og mangel på søvn fører til en overproduktion af frie radikaler, som angriber og ødelægger de celletyper, som skal sørge for, at huden forbliver blød og fast. Fine linjer, mangel på udstråling… de første alderstegn begynder at vise sig.

Derfor anvender Clarins en ny generation af kapsler indeholdende tidselblomst-ekstrakt - en kraftfuld planteingrediens med antioxidantiske og revitaliserende egenskaber, der er direkte rettet mod den celletype, der er ansvarlig for hudens ungdommelige udseende.Den beskytter huden mod de skadelige virkninger, som en hektisk livsstil kan have på huden, og huden bevarer sit ungdommelige udseende længere.

MULTI-ACTIVE DAG OG NAT

Multi-Active dagcremerne indeholder ekstrakt fra myrothamnus – en sydafrikansk plante med ekstreme overlevelsesevner, som gør, at den kan udstå ekstrem tørke og visne for siden at genopstå med friske grønne blade, når den igen får vand.  

Dens fugtbindende egenskaber hjælper med at minimere de skadelige virkninger fra daglig stress. Dens fugtende og bløde konsistens er beriget med pigmenter, der øjeblikkeligt fremhæver din huds glød og skønhed. Den blide duft giver en følelse af friskhed. Indeholder Clarins’ eksklusive anti-pollution complex,  som beskytter mod de skadelige virkninger, forurening har på huden.  

Fine linjer bliver synligt udjævnet. Din hud ser fastere ud.

Med ekstrakt fra økologisk californisk valmue - en blomst, der lukker sig om natten for at regenerere og genopbygge, hjælper Multi-Active Nuit med at kompensere for de skadelige virkninger, en hektisk livsstil med lange nætter og afbrudt søvn fører med sig. Den fugtende, plejende og blødgørende konsistens, giver øjeblikkeligt en behagelig følelse på huden, mens den beroligende duft afstresser sindet.

Indeholder Clarins’ eksklusive anti-pollution complex,  som beskytter mod de skadelige virkninger, forurening har på huden. Huden ser friskere og mere fast ud, når du vågner om morgenen. Fine linjer er synligt udjævnet.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret