• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes indenfor 1-2 dage

Lige nu - FRI fragt på alle ordrer!

Danmarks Naturfredningsforening

Samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening

Danmarks Naturfredningsforening er repræsenteret i Matas Miljøfond, der skænker planter og flextents (solpavilloner) til institutioner, som har behov for grønt og skygge på legepladsen.

Danmarks Naturfredningsforening støtter ikke Miljøfonden økonomisk men er med til at behandle de ansøgninger, som sendes ind til Matas Miljøfond.

Udover samarbejdet omkring Matas Miljøfond bakker Danmarks Naturfredningsforening også op om Matas’ andre miljøinitiativer, såsom Matas Miljøfondsposer, der sælges i alle butikker, og som sikrer indtjeningen i fonden. ”Poserne giver børn grønne legepladser og skåner naturen for bunker af affald. Samtidig sparer de klimaet for masser af CO2 i forbindelse med fremstilling og bortskaffelse af de mange overflødige plastikposer”, siger Sine Beuse Fauerby, miljømedarbejder hos Danmarks Naturfredningsforening.

Både Danmarks Naturfredningsforening og Matas er repræsenteret i Danmarks Miljømærkenævn, der har til formål at øge forbrugernes kendskab og brug af miljømærket Svanen.

Matas har Danmarks største udvalg af Svanemærkede varer indenfor personlig pleje. Se dem allesammen her

Nej til mikroplast i naturen

Matas har fjernet mikroplast fra sine egne produkter. Mikroplast er et stort problem, da de små plaststykker ikke bliver nedbrudt i naturen og er umulige at samle ind. Det betyder, at de findes i fisk, i fugle, på marker, i havet og alle mulige andre steder.

Mikroplasten er blevet erstattet med fx olivenkerner, bambus eller andet naturmateriale.

Her ses en lille film fra en event: Nej til mikroplast i naturen arrangeret af Danmarks Naturfredningsforening og Matas.

Danmarks Naturfredningsforening er Danmarks største natur- og miljøorganisation med 125.000 medlemmer og mere end 1.600 frivillige aktive, der gør en stor indsats for den danske natur. Foreningens mål er at opnå et smukt og varieret landskab, en rig og mangfoldig natur samt et rent og sundt miljø.

Clubmatas medlemmer kan støtte Danmarks Naturfredningsforening

Clubmatas medlemmer kan bruge deres point på medlemskab af Danmarks Naturfredningsforening.

Se her hvilke gode formål der støttes og hvilke fordele man opnår, som medlem af Danmarks Naturfredningsforening.

I samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening har Matas lavet en film, der sætter fokus på Matas Miljøfond og Matas Retursystem.

Læs mere om Danmarks Naturfredningsforening på www.dn.dk

Se filmen om Matas miljøaktiviteter


  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes indenfor 1-2 dage