• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Vi inviterer til Days of Senses fra 9. til 22. september, hvor vi forkæler dig, der er medlem af Club Matas med ekstra gode dagstilbud og inspirerende foredrag. Forkæl dig selv og dine sanser med Days of Senses

Vi inviterer til Days of Senses fra 9. til 22. september, hvor vi forkæler dig, der er medlem af Club Matas med ekstra gode dagstilbud og inspirerende foredrag. Forkæl dig selv og dine sanser med Days of Senses

Days of Senses handler om at forkæle dine sanser. Derfor har vi samlet en række spændende foredrag, som forhåbentlig vil inspirere dig, give anledning til eftertanker og ikke mindst stimulere din høresans.

Kom med til en vild aften på Matas LIVE!

Matas LIVE

Kom med til en vild aften på Matas LIVE!

Af Matas

Kom med til en aften som sætter alle sanser i spil på Matas LIVE, når vi skyder Days of Senses i gang! Glæd dig til at møde beauty boss Irina the Diva, stjernefrisør Dennis Knudsen og danmarks dygtigste parfumør Zarko Pavlov. Vi lover en aften fuld af fantastiske tilbud, suveræne ekspertråd og underholdning i denne særudsendelse.

Læs Mere

Mennesker, relationer, mennesketypers forskelligheder
​​​​​​​

”Hvad hjælper ydre skønhed, penge og prestige hvis vi lider på de indre linjer?”Claus Roager vil på dette spændende foredrag gavmildt dele ud af hans enorme viden om mennesker, relationer, mennesketypers forskelligheder. I en verden hvor manges selvværd vakler, shaming fylder de sociale medier er der brug for kærlighed, nærvær og øget toleranceDin teenager er dit spejl -tør du kigge i det?
​​​​​​​

Hvilke sider hos din teenager, har du sværest ved at rumme?I stedet for at prøve at ændre din teenager, så kig i stedet dybt i dig selv. Det, du absolut ikke måtte være eller vise i din opvækst, farver den måde, du opfatter din teenager på.Det som du ligger søvnløs over i forhold til din teenager, afspejler ofte noget forløst i dig selv. Noget, du med fordel kan kaste lys på og acceptere i dig selv, før en forandring kan ske i relation til din teenager.


Lotte Palsteen er en erfaren psykoterapeut og foredragsholder. I 2020 udgav hun bogen: Din teenager er dit spejl -tør du kigge i det?

​​​​​​​Tjek foredragsrække i efteråret 2021 på hjemmeside: www.lottepalsteen.dk eller på facebook https://www.facebook.com/lottepalsteen.dk


Skønheden i det uperfekte

​​​​​​​De senest 20-30 år er der sket en stigning, i søgen efter det perfekte, som i høj grad presser de unge.I bogen ”Skønheden i det uperfekte” giver Sanne Østergaard Nissen 12 bud på, hvordan vi igennem refleksion og dialog får masken til at falde og sammen finder veje til mere trivsel, nærvær og glæde i hverdagen. Skønheden er at finde i alt det, som binder os sammen. Både i de gode og i de mindre gode stunder i livet. 


Sanne Østergaard Nissen er lektor ved UC SYD, master i positiv psykologi, cand.merc., coach, foredragsholder og forfatter. Derudover vover hun selv modet og det uperfekte ved at skrive digte og sange, synge, tegne og male. Hun er dette forår 2021 sammen med musiker Morten Rolskov aktuel med sit første album ”Dem vi er”.

Sammen med Sara Maria Franch-Mærkedahl er hun vært på podcasten ”Den uperfekte skole”. Podcasten kan lyttes podimo.com/dk/denuperfekteskole , og du kan læse mere om kommende foredrag og aktiviteter https://denuperfekteskole.dk/


Boost dit selvværd

​​​​​​​Hør Anna Bjerre, psykolog og direktør i GirlTalk, fortælle om, hvorfor livet som ung ikke altid er nemt, og hvordan vi alle kan arbejde med at tøjle svære tanker og ændre negative forestillinger om os selv. GirlTalk er en organisation, der kæmper for mental trivsel hos unge kvinder og har over 250 frivillige. [LMR1] Anna bruger meget af sin tid på at holde foredrag om livet som teenager og livet som pårørende til teenagere og er desuden flittig brugt som sparringspartner for politikere og medier. [LMR1]Denne del kan godt slettes, hvis der er behov for detTransformere tiden ved middagsbordet

​​​​​​​
I en travl hverdag er det ikke altid lige nemt at gøre måltiderne (især aftensmaden) til et kærligt samlingspunkt. Men faktisk kan måltiderne blive alt dét, som vi drømmer om: At have hyggelige måltider - alt imens vores barn lærer at spise af lyst og nydelse (og uden pres).Charlotte Seeger giver dig i dette foredrag konkrete redskaber, som du kan bruge til at transformere jeres måltider med det samme. 


Charlotte Seeger er specialist i børns spisevaner, og har arbejdet med og forsket i børns spisning i mere end 14 år. Og så er hun mor til to børn, der har udfordringer med maden på hver deres måde.

Hun er stifter af hjemmesiderne charlotteseeger.dk og babybite.dk og er ligeledes forfatter til bogen: “Magiske Måltider”.

Læs mere om Charlotte og onlinekurset her