1 / 1
Vælg variant
Intimsæbe 500 ml
Optjen 20 point hos Club Matas
Kan afsendes med det samme.
På lager i 160 butikker -
Fri fragt ved køb over 499 kr.
Ecooking
Når du vasker intimområdet, skal du huske at bruge en sæbe, der er hensynsfuld og skånsom. Sådan en sæbe er Ecooking Intimsæbe! Med sine milde vaskeaktiver og sin lave pH-værdi på 4, renser den uden at irritere og udtørre huden og dens tykke konsistens, gør den let at bruge.

Intimsæben indeholder mælkesyre og inulin – et præbiotisk stof - som øger væksten af gavnlige bakterier og genopretter den naturlige pH-værdi. På den måde sørger Intimsæbe for at bevare den naturlige balance i underlivet.

Sæben har også et højt indhold af økologisk Aloe vera og naturligt E-vitamin, som fugter og beskytter den sarte hud i intimområdet.

Intimsæbe indeholder bl.a.:

 • Naturlig mælkesyre, der er med til at vedligeholde den naturlige balance i underlivet og beskytter huden mod udtørring.

 • Naturlig inulin, et naturligt, præbiotisk stof, som øger væksten af gavnlige bakterier og er således med til at opretholde underlivets pH-værdi.

 • Naturligt E-vitamin, som er en stærk antioxidant med fugtgivende egenskaber.

 • Økologisk Aloe vera, som lægger et kølende og beskyttende lag på huden. God til barberknopper og indgroede hår samt irriteret og tør hud.AllergyCertified, parfumefri, vegansk og dermatologisk testet.
Brug Intimsæben til at vaske intimområdet udvendigt efter behov. Vask ikke for ofte, da det kan forstyrre din naturlige balance.

Eksperttip

Brug Ecooking Multi Olie Parfumefri til intimbarbering for at forhindre irritation og gøre huden blød. Vask først huden med Intimsæbe, og påfør derefter 1-2 pump Multi Olie til intimområdet.

Inulin

Inulin er et præbiotisk stof, hvilket betyder at det kan nære mikroorganismer på hudens overflade, og kan dermed bidrage til en mere afbalanceret og glattere hud. Inulin virker ydermere fugtgivende og bevarende.

Aloe vera

Aloe Vera virker regenererende på huden, ved at stimulere cellefornyelsen. Dens fugtgivende og beroligende egenskaber, lindrer irritationer i huden. Aloe Veras indhold af antioxidant c- og e vitamin beskytter huden.

Mælkesyre

Mælkesyre (AHA) virker ved at give en mild kemisk peeling, så huden fremstår mere klar. Mælkesyre virker ydermere fugtgivende og cellefornyende, hvilket bidrager til en reduktion af pigmentforandringer, linjer og rynker.

Alle ingredienser

Aqua**, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Disodium Laureth Sulfosuccinate**, Glycerin*, Inulin**, Lactic Acid**, Sodium PCA**, Xanthan Gum**, Coco-Glucoside**, Glyceryl Oleate**, Sodium Levulinate**, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid**, Phytic Acid**, Tocopherol**, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate**.* = organic · ** = natural

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

Indhold500 ml
MærkeEcooking
KategoriIntimpleje
Se altEcooking Intimpleje
Varenummer767925
LeverandørMatas Operations A/S
Rørmosevej 1
3450 Allerød

Fri fragt: Ved køb for min. 499 kr.
Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 • Levering til butik
 • Privatadresse/arbejdsplads/pakkeshop
 • Privatadresse
 • Privatadresse/pakkeshop
 • Privatadresse/pakkeshop
 • Privatadresse/pakkeshop

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Du kan returnere dit produkt op til senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

 • Dankort
 • MobilePay
 • Visa
 • Mastercard
 • Anyday

Tips & tricks

Brug for personlig rådgivning?
Brug for personlig rådgivning?

Få faglig rådgivning omkring sundhed og pleje. Chat eller tal med en farmakonom.