• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes indenfor 1-4 dage

Giv huden frakke på – dagcreme og ansigtsserum

Ansigtsserum, dagcreme og natcreme – pleje til hele døgnet​

Efterår betyder køligere vind, og det kan både ses og føles på huden i ansigtet. Kom den tørre vinterhud i forkøbet og plej den med ansigtsserum, dagcreme og natcreme.  Vi guider dig til, hvordan du undgår, at huden bliver trist ligesom vejret.

Gør din hud klar til masser af fugt

Det er vigtigt, at du husker at rense din hud både morgen og aften. Ved at fjerne makeup, snavs og døde hudceller får din efterfølgende ansigtsserum og dagcreme lettere adgang til at gøre deres arbejde – nemlig at tilføre fugt, pleje og beskyttelse til huden. Hvis du ikke får renset din hud inden du påføre din ansigtsserum og dagcreme, kan du opleve, at produkterne kun lægger sig på overfladen til ingen nytte. Og det kan skabe uønsket urenheder. Vælg et renseprodukt uden sæbe, så huden ikke udtørres. Rensemælk er et godt valg, da det er et mildt renseprodukt, der tilfører ekstra fugt til huden.

TIP Brug lunkent vand, når du renser din hud. Varmt vand har en udtørrende effekt.


Biotherm Biosource Softening Cleansing Milk 200 ml
184,95
DU OPTJENER 19 Point

Fugt huden med ansigtsserum og dagcreme

Vejrskiftet kan mærkes på din hud. Kold blæst og det store udsving mellem kold og varm luft, når du er inde og ude, gør huden tør, irriteret og trist at se på. Klæd derfor din hud godt på med en essens, god ansigtsserum og dagcreme. Der er ikke længe til, at vinteren for alvor sætter ind.


Trin 0 – tonic/essens
Brug en tonic eller essens lige efter rens og før al anden hudpleje, dvs. din ansigtsserum og dagcreme. Den valgte tonic eller essens har en ekstra fugtgivende effekt, der hjælper huden til at optage det fugt og pleje, som din ansigtsserum og dagcreme tilfører din hud. Sammenlign det lidt med meget tør jord, hvor vandet ikke vil trænge ned med det samme modsat en fugtet jord, der lapper vandet i sig.

TIP En fugtet hud tager bedre imod pleje fra sin ansigtsserum og dagcreme.

Trin 1 – ansigtsserum/-olie
Efterfølgende supplerer du med en ansigtsserum og/eller en ansigtsolie, der tilfører intensiv fugt. Ligesom vi har brug for ekstra tøj for at holde varmen, har huden også brug for et ekstra lag fugt for at holde sig sund og smuk i kolde perioder. Din ansigtsserum og/eller ansigtsolie trænger dybere ned i huden end en dagcreme. Ansigtsserummet giver mulighed for at opnå pleje i flere hudlag.

TIP Bring den fugtgivende pleje dybere ned i huden med en ansigtsserum.

Murad Sensitive Skin Soothing Serum 30 Ml
579,95
DU OPTJENER 58 Point

Trin 2 – dagcreme
Brug afslutningsvis en rig og nærende dagcreme, som tilfører huden ekstra fugt, men som også danner en beskyttende barriere mod vind og vejr. Det anbefales at bruge en dagcreme med spf, så du er beskyttet mod de skadelige UVA- og UVB-stråler.

TIP En dagcreme har både en plejende og beskyttende funktion

Clinique Superdefense SPF 20 Skin Type 3+4 50 ml
329,95
DU OPTJENER 33 Point
Lancôme Hydra Zen SPF 30 Fluid 50 ml
459,95
DU OPTJENER 46 Point

Bevar fugten hele dagen

Føler du dig tør og stram i huden i løbet af dagen, vil en ansigtsmist være en god investering. Den holder huden fugtet, og du kan bruge den efter behov hele dag – som bonus holder den også makeuppen på plads.

TIP Få fugt 24 timer i døgnet.

SARDkopenhagen Facial Mist 100 ml
164,95
DU OPTJENER 17 Point

Lad huden regenerere

Om aften skal du efter din rens vælge en ekstra nærende og fugtgivende natcreme. Den må gerne fedte lidt, da den har masser af tid til at trænge ind i huden og pleje i dybden. Om natten får huden mulighed for at hvile og genopbygge fugtbalancen. Det er ikke uden grund, at det hedder skønhedssøvn.

TIP Om natten har huden tid til at regenerere.


Nivea Cellular Anti-Age Night Cream 50 ml
95,95
DU OPTJENER 10 Point
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes indenfor 1-4 dage