• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Få flot og holdbar makeup med Laura Mercier

En makeup, der ikke tværer ud og holder hele dagen, må være på alle kvinders ønskeliste. Nu behøver det ikke længere blot at være et ønske, for Laura Mercier er endelig kommet til Danmark. Laura Mercier har siden 1996 udviklet produkter, der bringer det skønne frem i hver og én af os, og med mærkets ikoniske Flawless Face-metode kan du i fire enkle trin opnå det perfekte match i dækkeevne, udtryk og finish. Læs med og lær at lægge en makeup, der holder i op til 16 timer.

”What makes you unique makes you beautiful” er Laura Merciers filosofi. Siden 1996, hvor den franske kunstner og makeupartist grundlagde brandet, har visionen været at inspirere kvinder til at omfavne deres individuelle skønhed og give dem selvtilliden til at være den bedste udgave af sig selv. Alle Laura Merciers produkter tager udgangspunkt i idéen om at skabe en sund og strålende hud ved brug af simple teknikker og så få produkter som muligt. Og der er noget for enhver hudtone, hudtype og behov.

Paris møder New York
Laura Mercier er i sit arbejde inspireret af den franske ‘je ne sais quoi’ - sofistikeret elegance i kombination med den pulserende energi fra New York og den amerikanske ånd; dristig, enkel og ikke som de andre. Laura Merciers rødder indenfor kunstverdenen har sat sit præg på hendes tilgang til makeup. Hendes arbejde med huden som et smukt kanvas har dannet grobund for hendes teknik ”Flawless Face”, som handler om at omfavne den individuelle skønhed og blive den smukkeste version af sig selv.Med Laura Merciers baseprodukter, kan du nemt finde det helt perfekte match til din hudtone og hudtype lige meget, om du ønsker glød, et mat udtryk, et naturligt udtryk eller noget helt fjerde. Vi tager dig igennem fire nemme steps til at opnå Laura Merciers Flawless Face, der får din makeup til at holde hele dagen.

Step 1: Primer, primer, primer!

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor man primer inden man maler? For at gøre underlaget ensartet og klar til maling. Det er præcis det samme princip, når du skal bruge primer på din hud, så makeuppen holder optimalt. Vælg en primer efter ønsket effekt. Laura Mercier tilbyder bl.a. primers, der giver fugt, glød og ensarter og beskytter huden. Påfør produkt på størrelse med en ært, og fordel som en dagcreme.Laura Merciers primers indeholder bl.a. botaniske ingredienser, der giver fugt hele dagen og olivenekstrakt, der giver din hud et glat og sundt udseende.


“Just like a painter primes a canvas for paint, primer prepares the skin for color.” - Laura MercierLaura Mercier Pure Canvas Primers Illuminating 50 ml
329,95
Optjen 33 point
Laura Mercier Pure Canvas Primer Hydrating 50 ml
329,95
Optjen 33 point
Laura Mercier Pure Canvas Primers Blurring 50 ml
329,95
Optjen 33 point
Laura Mercier Pure Canvas Primers Perfecting 50 ml
329,95
Optjen 33 point

Step 2: Et godt fundament


Efter en god primer, er du nu klar til at påføre Flawless Lumière Foundation eller Tinted Moisturizer. Alt efter hvad du ønsker af dækkeevne og finish, har Laura Mercier det, du søger. Hvis du er til det naturlige look, skal du vælge en Tinted Moisturizer, der påføres på samme måde som en dagcreme. Det er et perfekt multitasker-produkt, der hjælper dig til et ’no makeup makeup’-look. Den giver smuk glød og naturlig dækkeevne.Hvis du har et ønske om en højere dækkeevne, kan du f.eks. vælge Flawless Lumière Foundation. Påfør med Flawless Finish Makeup Sponge, der følger dit ansigts naturlige konturer. Denne foundation er høj pigmenteret og føles dejlig let på huden. Den giver en flot, ensartet hudtone og minimerer synligheden af porer, urenheder og kontrollerer den overskydende olie i huden. Den smitter hverken af, er vandfast og svedresistent. Den holder i op til 15 timer.


“Foundation’s only purpose is to even out your skintone” – Laura Mercier


Step 3: Dæk, hvad du har brug for

Urenheder, mørke rander eller pigmentfejl? Laura Merciers udvalg af forskellige typer af concealer er svaret. Der findes både Flawless Fusion Ultra-Longwear Concealer, Camouflage Concealer og Camouflage Duo Brighten & Correct. Alle tre unikke concealers formår både at dække urenheder og lysne under øjnene. De giver medium til fuld dækkeevne, der føles let på huden. De smitter ikke af, er vandfaste og er svedresistente. De holder i op til 12 timer.


Step 4: Fixér din makeup

Sidste step er den ikoniske bestseller fra Laura Mercier, Translucent Loose Setting Powder, som er et must, da den holder på din makeup hele dagen. Det er en ikonisk setting powder, som har vundet adskillige Beauty Awards verden over.


Hæld lidt af produktet ned i låget, brug din Velour Puff til at samle produktet op med, og gnid det ind i puffen. Derefter kan du enten folde puffen sammen, eller bruge hele dens overflade til at dubbe ovenpå din makeup. Den blender ubesværet ind i huden og ensarter huden. Dette er det sidste step, men også et af de vigtigste, da det får din makeup til at holde sig på plads i op til 16 timer.


Du kan selv gå på opdagelse i Laura Merciers store udvalg af makeup lige her.

Relaterede artikler

Sommermakeup: Nude Trend

Spot Trenden

Sommermakeup: Nude Trend

Gå sommeren i møde med de lækreste nude produkter, der giver den perfekte glød og holder din hud naturlig og frisk i varmen.

Læs Mere
Makeup i komplementærfarver

Grib stilen

Makeup i komplementærfarver

Af Liv Rasmussen

Blå er årets farve i 2020 og klæder de fleste i øjenmakeup. Men tør du kaste dig ud i en kontrast med orange læber? Bliv inspireret af lookets toner her.

Læs Mere
Skab en smuk og naturlig base med Tromborg

Bag om brandet

Skab en smuk og naturlig base med Tromborg

En strålende, sund og naturlig hud, hvor du næsten ikke kan se, at der er lagt et fint lag makeup, fordi det blender helt perfekt ind i huden. Jeg absolut elsker det, som er blevet døbt et ‘no makeup-makeup'-look. Tromborg excellerer i dette look med deres lækre hudpleje og fine mineralmakeup, der tilsammen skaber den helt perfekte, naturlige base. Vi tager dig igennem de simple trin til at opnå looket.

Læs Mere
Mundbind-sikker makeup

Matas LIVE

Mundbind-sikker makeup

Af Matas

Kan man lægge en makeup, der stadig ser pæn ud selvom man tager et mundbind af og på? Det har Rimmel sat sig for at sikre! I dagens Matas LIVE deler vi derfor de bedste tips, tricks og produkter til en makeup, der holder selvom vi er i en periode, hvor mundbind desværre bliver en nødvendighed i flere og flere sammenhænge. Vi krydser alle fingre for, at det snart er overstået, men indtil da, håber vi at kunne dele nogle brugbare tips.

Læs Mere