Gå på skattejagt på partnernes hjemmesider

Der gemmer sig en Club Matas-pakke på én af de skønne Club Matas Partneres hjemmesider. Find pakken og deltage i lodtrækningen om at vinde et af de fem gavekort på 5.000 kroner til Risskov Bilferie.

Sådan gør du:

1. Klik dig ind på de forskellige Partneres hjemmesider ved at trykke på deres logo nedenfor. Club Matas-pakken ligger synlig på forsiden hos én af Partnerne

2. Når du har fundet pakken, skal du skrive Partnerens navn i feltet nederst på siden

3. Angiv den mailadresse du er oprettet med som Club Matas medlem - så er du med i konkurrencen

Konkurrencen gælder fra den 15. maj til den 10. juni. Vi finder 5 heldige vindere, som får direkte besked d. 19. juni 2019. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, overdrages til andre eller kombineres med andre tilbud og rabatter. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Husk at brug kortet hos Partnerne:

Når du er medlem af Club Matas, får du ikke kun rabatter, fordele og point hos Matas, du kan også forkæle dig selv med gode tilbud på alt fra rejser, shopping, oplevelser og hjælp til hjemmet hos vores mange Partnere. Så næste gang du skal have nye briller, ud at spise, have gjort rent, eller måske skifte forsikring, så er det bare med at tjekke de mange partnere ud, for der er gode penge at spare og rigtig mange point at hente.