• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Kosttilskud til Hår

Hvis du læser dette, er det højest sandsynligt fordi, du er interesseret i at høre noget mere om kosttilskud til håret. Det lader til, at der hele tiden popper nye former for kosttilskud til håret op i butikker og online. Men hvad er et kosttilskud til håret egentlig, og virker det overhovedet? Læs videre nederst på denne side.

Hår
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Hårtype

Egenskaber

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

36 produkter
36 produkter
Sortér efter: Mest populære
Smuuk smuuk SKIN HairBooster 180 tabl.
329,95
Optjen 33 point
Natur Drogeriet Biotin 100 tabl.
Medlemspris 47,21
Ikke medlem 62,95
Optjen 5 point
Vitabalans Oy Biotin Strong 60 tabl.
159,95
Optjen 16 point
(7)
Sugarbearhair Hair Vitamins 60 stk
279,95
Optjen 28 point
Bidro Bidro Hud, Hår og Negle 60 kaps.
239,96
Førpris 299,95
Optjen 24 point
(6)
Sugarbearhair Womens Multi 60 stk
279,95
Optjen 28 point
Medic Wiotech Arcon Tisane Plus 180 kaps.
819,95
Optjen 82 point
Natur Drogeriet Hair Plus 90 kaps
Medlemspris 104,96
Ikke medlem 139,95
Optjen 11 point
Natur Drogeriet Arginin 90 kap
Medlemspris 112,46
Ikke medlem 149,95
Optjen 12 point
Medic Wiotech Arcon Tisane Plus 60 kaps.
299,95
Optjen 30 point
Pudderdåserne.dk Alt i et Kosttilskud 90 tabl.
299,95
Optjen 30 point
Solaray Hair Nutrients 60 kaps.
199,95
Optjen 20 point

Hvad er et kosttilskud til håret?

De fleste kosttilskud til håret lover dig et tykkere, stærkere og sundere hår. Håret er det væv på menneskekroppen, der vokser hurtigst, og det har brug for rigtig meget næring til væksten. Kosttilskud til hår, hud og negle er udviklet på baggrund af en række vitaminer og mineraler, som dine hårfollikler har behov for, så de er i stand til at opretholde en normal hårvækst.

Hvilke vitaminer og mineraler styrker dit hår?

Så hvilke vitaminer og mineraler er egentlig vigtige i et vitamintilskud til hår-, hud- og negle? De bedste kosttilskud til håret indeholder altid disse sunde næringsstoffer til håret:

Vitamin A/B/C/D/E, biotin, jern, zink, silica og aminosyrer er de vigtigste vitaminer/mineraler, du skal holde øje med. De har hver deres funktion og hjælper hinanden til at styrke håret.

Hvornår kan jeg se en effekt?

Håret vokser i gennemsnit med en hastighed på 1,0 til 1,2 cm. om måneden, så der går adskillige måneder, før du oplever en forskel. Et kosttilskud til håret skal du se som en langtidsinvestering i dit hår. Men hvis du er konsekvent og får taget produktet hver dag, vil dit fremtidige jeg blive glad for din vedholdenhed!

Hjælp til kosttilskuddet

Det nytter ikke noget at tage et kosttilskud til hår uden at tænke over, hvordan du behandler håret ellers. Derfor er disse råd vigtige:

  • Husk den ydre pleje. Brug den rette shampoo, balsam og hårmaske til dit hår, som kan hjælpe til at styrke håret.
  • Husk varmebeskyttelse når krølle/glattejernet tages frem. Har du meget skadet hår, så tag eventuelt en pause fra diverse varmeapparater, så håret får en pause

Altså; kosttilskud til håret kan være en god hjælp til at nå din målsætning om bedre hårvækst – især hvis din kost er lidt mangelfuld, for hvad vitaminer angår. Matas.dk har hårvitaminer til enhver smag. Bogstaveligt talt. Er du ikke til kapsler, så findes de i vingummiform med lækker smag.

Malene P.
Materialist
”Velvære er for mig at pleje krop og sind. Det handler om at skabe en balance mellem den travle hverdag og selvforkælelse – både indefra og udefra”.
Malene blev i 2017 uddannet materialist i Gråsten. Hun har en stor interesse for både hudpleje og helse, og hun sætter en ære i at lære og uddanne sig selv i produkter, så hun altid kan vejlede kunderne med stor faglighed. Malene ser ikke blot sit job som et arbejde, men også som en hobby hun er passioneret omkring. Ma...