• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Prof. Hårfarve

Hår Professional Hair Care
Mest populære

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Hårtype

Egenskaber

Bedømmelser

Aktuelt

65 produkter
65 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Maj
Frisør
Min ekspertise er:
Hårpleje

Professionel permanent hårfarve til alle behov

En professionel permanent hårfarve har den længste holdbarhed af alle hårfarver, da hårfarven trænger dybt ind i hårstrået. Der findes et hav af flotte nuancer, der vil give dit hår et smukt og intenst resultat.

En professionel permanent hårfarve, er farver der bruges af frisøren, dette betyder at de er af høj kvalitet. Ordret permanent betyder at den skal gro ud og kan derfor ikke vaskes ud med shampoo. Permanent hårfarve giver dig mulighed for at farve hele håret eller hvis du har en udvoksning i et allerede farvet hår. Har du grå hår og ønsker at få optimal dækning, samtidig med et vedvarende resultat, er det bestemt den bedste løsning for dig. Vær dog opmærksom på, at jo lyser dit hår er hvis eller det er afbleget, vil farven blive mere intens. Husk at bruge handsker.

Vælg den rigtige professionelle hårfarve

En permanent hårfarvning kan være en stor beslutning, derfor skal du finde ud af hvor stor en forandring, du vil have, er det den helt store forandring, f.eks. at du vil gå fra mørkt til lyst hår eller omvendt, er det bedst at gå til frisøren, så du sammen med en fagperson, kan finde frem til lige netop det, du ønsker dig.

Når du vælger en permanent hårfarve, vælger du også at farven skal blive i dit hår så længe som muligt. Der er ofte tilført ingredienser som ammoniak i permanent hårfarve, disse ingredienser åbner hårstrået, så farvepigmenter kan trænge helt ind i håret, det gør at du får en hårfarve der er holdbar og kan dække optimalt. Vælger du at farve dit hår, så husk efter farvningen at bruge en beskyttende shampoo med UV-filter og en fugtgivende balsam, som er specielt udviklet til farvet hår, shampooen vil forsegle hårfarven og forlænge hårfarves glans.

​​​​​​​Det er også en god idé at give dit hår ekstra pleje i form af en professionel hårkur, den vil hjælpe med at lukke dit hårstrå og tilfører dit hår fugt, så din farve vil se endnu mere glansfuldt ud. Den eneste måde, du kan fjerne din permanente hårfarve, er at lade dit hår vokse ud, søge hjælp hos frisøren eller gå i din nærmeste Matas og få råd og vejledning.

Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Hairstudio

Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Trænger du til forandring, så kan en ny hårfarve være lige det, du mangler. Vi guider til, hvordan du kan farve dit hår selv, og giver dig tips til, hvordan du kan få dit farvet hår til at holde sig pænt længere.

Læs Mere

Vi guider

Farv Håret Selv - Få Succes Med Hjemmehårfarve

Af Cecilia Elisabeth Demant

Hjemmehårfarve er perfekt til dig, som ikke gider bruge timer i en frisørstol og som leder efter et mere prisvenligt alternativ til en salonfarvning. Udfordringen er, at de fleste af os bestemt ikke er eksperter til det med hår til at begynde med. Derfor har vi skrevet denne artikel som forhåbentlig giver dig svar på alt der er værd at vide om hjemmehårfarve!

Læs Mere
Live video: Frisøren guider til hjemmehårfarve

Matas LIVE

Live video: Frisøren guider til hjemmehårfarve

Af Matas

Frisører landet over holder lukket, men det afholder jo ikke vores hår fra at gro eller vores hårfarve fra at falme. Har du brug for hjælp til at friske din hårfarve op, skjule en udgroning eller dække de irriterende grå hår, så se med når frisøren Maj guider dig til hvordan du opnår et vellykket resultat, når du farver håret derhjemme. Maj vil dele ud af sine bedste tips – og du kan helt sikkert bruge dem, uanset om du har prøvet det før eller ej!

Læs Mere