• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Prof. Shampoo

Hår Professional Hair Care Prof. Hårpleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/10
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Certificeringer

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Bedømmelser

Aktuelt

375 produkter
375 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 10
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Min ekspertise er:
Hårpleje

Brug en professionel shampoo

Frisørerne bruger frisørshampooerne på deres kunder i salonen, og en frisør har et meget bredt kendskab til hvad de forskellige hårtyper har brug for.

At bruge en frisør shampoo gør virkelig en forskel, og derfor er disse shampooer også en kende dyre. Det er her du vil opleve den ekstra høje kvalitet, både fordi der tages højde for alle hårtyper, og ikke mindst er en professionel shampoo, meget mere drøj i brug, så din frisør shampoo rækker længere.

Tip fra frisøren

At bruge professionelle shampooer er uden tvivl værd at prøve, når du først har prøvet dem, så mærker du hvad en professionel shampoo kan gøre ved håret.

Det handler om at få lige den shampoo der passer til dit hår og behov. Du vil hurtigt mærke at din shampoo er utrolig drøj i brug, et godt råd er, at du fordeler shampooen jævnt i din hovedbund og massér produktet let ind. Det er meget almindeligt, at shampooen ikke skummer ved første vask, det kan indikere, at håret skal vaskes endnu en gang for at få det helt rent.

Vælg den rigtige professionelle shampoo

Fint hår har ofte svært ved at fylde og bevare volumen i løbet af dagen, og derfor er det vigtigt at bruge en shampoo, der giver fylde og løft fra hovedbunden.

En professionel shampoo til fint hår med volumegivende ingredienser, vil få dig til at elske dit fine hår.

Tykt hår er skønt, dog kan det også være tørt. Derfor er fugt og pleje det afgørende i din professionel shampoo. Længderne må du ikke glemme, tit har de et extra behov for pleje i form af en fugtgivende balsam og en dybdegående hårkur.

Krøllet hår er fantastisk, da det helt fra naturen af har fylde, dog kan et krøllet hår have det med at kruse, og her er fugt og atter fugt det allervigtigste, fordi dine krøller skal have noget at ”leve” af.

Inden for de professionelle shampooer er der tænkt over denne udfordring. Produkterne hjælper med at definere dine krøller og reducere krus, så du kan prale af dine smukke krøller.

Hovedbunden er yderst vigtig. Er din hovedbund tør, sart eller fedtet, måske du har fået skæl, så er det værd at kigge på de professionelle hårprodukter, fordi de har en unik sammensætning af ingredienser, der skaber ro og balance i hovedbunden.

​​​​​​​De forskellige professionelle hår brands har forsket i årsagerne til, hvorfor der skabes ubalance i hovedbunden. Årsagerne er mange, det kan f.eks. komme indefra eller være et forkert valg af shampoo. Det har også en stor betydning, hvordan du vasker din hovedbund. Fordel din professionelle shampoo grundigt i hele hovedbunden og massér din hovedbund let med flade hænder. Husk at du skal vaske fra hovedbunden og ud i håret og ikke omvendt, vær ikke nervøs, dit hår skal nok blive rent.

Frisøren: 4 Hårplejefejl du ikke må begå

Matas LIVE

Frisøren: 4 Hårplejefejl du ikke må begå

Af Matas

Fedter dit hår ligemeget hvor ofte du vasker det? Er det som om, håret aldrig rigtig bliver sundt uanset hvad du gør? Så kan det være, at du begår én eller flere af 4 almindelige hår-bommerter. I dag fortæller frisøren Maj om de mest almindelige hårplejefejl, hvad de betyder for vores hår og hvad man skal gøre i stedet.

Læs Mere
Frisørens tips til at tæmme kruset og flyvsk hår

Matas LIVE

Frisørens tips til at tæmme kruset og flyvsk hår

Af Matas

Flyvsk hår og krus er noget de fleste døjer med fra tid til anden - uanset hårtype. Maj er frisør, og i dag deler hun sine bedste tips til at komme begge problemer til livs så frisuren sidder, som den skal - hele dagen.

Læs Mere
Frisøren guider til at gro et sundt og stærkt hår

Matas LIVE

Frisøren guider til at gro et sundt og stærkt hår

Af Matas

Vi udtrykker rigtig meget af os selv gennem vores hår, og hvem drømmer ikke om sunde og stærke lokker? I dag deler frisøren Maj sine bedste tips til at få det bedste ud af sit hår og kommer hele vejen rundt om alt fra pleje, til styling og kost, så du kan minimere slitage og booste dit hårs sundhed.

Læs Mere