Menu

Prof. Heat Protection

Hår Professionel hårpleje Prof. Hårstyling
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Certificeringer

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Bedømmelser

Aktuelt

56 produkter
56 produkter
Sorter efter: Mest populære
Moroccanoil Perfect Defense 225 ml
279,95 kr.
Sisley The Cream 230 150 ml
669,95 kr.
Redken Big Blowout Spray 100 ml
227,95 kr.
kms ThermaShape 2-in-1 Spray 200 ml
207,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Min ekspertise er:
Hårpleje

Professionel Heat protection til håret?

Når du styler dit hår med et varmeredskab og håret eksponeres for høj varme, anbefales det at anvende heat protection - et produkt der indeholder varmebeskyttelse, og sørger for at passe på dit hår.

Hvornår skal jeg vælge spray og/eller creme?

Heat protection lægger et beskyttende lag på håret, ligesom man anvender solcreme på huden, inden kroppen udsættes for solens stråler. Og ligesom solens stråler gør skade på huden, gør høj varme skade på dit hår. Man kan godt se på varmebeskyttelse, som en slags solcreme til håret.

Der findes forskellige varmebeskyttende produkter både på spray og creme  - funktionen er den samme, nemlig at beskytte hårstråene mod varmen fra et varmeredskab, så håret ikke svækkes. Varmebeskyttelse ligger som en beskyttende 'hinde' på håret, der først skal nedbrydes, inden det gør skade på håret.

Den primære forskel på creme og spray er konsistensen, og det er meget individuelt, om man er til det ene eller det andet i forhold til, hvad der fungerer for ens hår.

Hvordan anvendes heat protection?

Brug heat protection i både vådt og tørt hår inden du anvender et varmeredskab, på den måde beskytter du håret, på bedst mulige måde.

Når du føntørrer dit fugtige hår, er det at foretrække en heat protection creme, Kérastse Nutritive Nectar thermique. Den hjælper både med at beskytte håret mod varmen fra hårtørreren, men søger også for at fugte og pleje håret på samme tid. Cremen fordeles jævnt i håret.

Hvis du styler dit hår med glattejern, krøllejern eller et tredje varmeredskab, så anbefales det, at bruge en heat protection spray, ghd bodyguard. Spray let henover håret, lad produktet tørre ind i håret i cirka 10-20 sekunder, hvorefter du styler den ønskede frisure.

Find et stort udvalg af heat protection på Matas.dk.

​​​​​​​Mangler du idéer til varmebeskyttende produkter, så har du mulighed for at finde et bredt sortiment på Matas.dk.

Redaktionens 5 favoritter til tørt sommerhår

Vi guider

Redaktionens 5 favoritter til tørt sommerhår

Det er sommer, det er sol, og det er tørt hår - desværre. For ligeså skønt varme, hav og sol er, lige så slidende kan det være på lokkerne. Så er det godt, at vi her på redaktionen ved præcis, hvilke produkter vi skal hive frem i sommermånederne til at give håret ekstra fugt – nemlig Striberne! Her får du vores absolutte hårfavoritter fra Striberne, når det kommer til at pleje et tørt sommerhår. Og det har ikke været nemt kun at vælge én favorit hver, kan vi røbe.

Læs Mere
Sådan laver du nemt et lækkert strandhår

Hairstudio

Sådan laver du nemt et lækkert strandhår

Af Cathrine Park

Sommerens lækreste hår er et råt og vindstylet look, du får efter en lang dag på stranden og en tur i bølgen blå. Heldigvis kræver et fedt strandhår slet ikke en strandtur og skønt vejr. Du kan sagtens tage hul på sommeren og lave et smukt strandlook derhjemme med en god saltvandsspray, et par stylingprodukter og nogle nemme stylingfif.

Læs Mere
Solbeskyttelse til dit hår

Vi guider

Solbeskyttelse til dit hår

Af Trine Brøndsted

Det er ikke kun kroppen, du skal beskytte, når du er i solen - håret er også udsat, når solens uv stråler rammer. Her kan du se de bedste produkter med uv beskyttelse til håret.

Læs Mere