Menu

Prof. Saltvandsspray

Hår Professionel hårpleje Prof. Hårstyling
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Certificeringer

Hårtype

Egenskaber

Bedømmelser

Aktuelt

21 produkter
21 produkter
Sorter efter: Mest populære
Maj
Frisør
Min ekspertise er:
Hårpleje

Hvad bruges professionel saltvandsspray til?

Saltvandsspray er en unik måde at skabe fylde i det kortere hår og bevægelse i det lange hår. Det vil give dit hår det lidt mere rå look – ikke for pænt og blankt. Populært kaldes det også Beach hår.

Har du kort hår og måske lidt fint hår er saltvandsspray et fantastisk produkt til at give fylde, da det gør håret stivere og dermed nemmere at forme.

Hvad gør professionel saltvandsspray ved håret?

Når du bruger en saltvandsspray giver det samme effekt, som hvis du efter en dag ved stranden har haft håret i saltvand. Du får et lækkert fyldigt hår med et mere råt og mat look.

Vi oplever tit at kunderne ikke vil bruge saltvandsspray, da de fleste tror at det er usundt for håret. Dette er ikke tilfældet, da det ikke indeholder nær så mange kemikalier som man finder i andre stylingprodukter.

Hvad end dit hår er fladt og kedeligt eller stort og svært at styre, kan det fikses med et par sprøjt saltvandsspray.

Brug professionel saltvandsspray korrekt

Spray saltvandssprayen i dit håndklæde våde hår og føntør håret. Søger du et lidt mere pjusket look er det en god ide at bruge dine fingre når du føntørrer i stedet for en børste.

Føler du at dit hår falder lidt sammen i løbet af dagen, er det nemt at rode håret op med fingrene og du vil fornemme, at det stive fra saltvandssprayen stadig er i håret. Det er en nem og hurtig måde at genopfriske fylden i dit hår.

Er du på farten er den effektiv at have med i tasken, da den også kan bruges i tørt hår, og derfor giver dig den sidste hjælp til at dit hår holder hele aften.

Du vil have stor glæde ved at bruge din saltvandsspray i det tørre hår, da du igen vil opnå fylde og det mere matte look. Derfor er saltvandsspray en sikker vinder til de dårlige hårdage.

Sådan laver du nemt et lækkert strandhår

Hairstudio

Sådan laver du nemt et lækkert strandhår

Af Cathrine Park

Sommerens lækreste hår er et råt og vindstylet look, du får efter en lang dag på stranden og en tur i bølgen blå. Heldigvis kræver et fedt strandhår slet ikke en strandtur og skønt vejr. Du kan sagtens tage hul på sommeren og lave et smukt strandlook derhjemme med en god saltvandsspray, et par stylingprodukter og nogle nemme stylingfif.

Læs Mere
Salt Water Spray eller Gel? Her er forskellen

Vi guider

Salt Water Spray eller Gel? Her er forskellen

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har garanteret stiftet bekendtskab med salt water sprays, da de er fantastiske til at give det her beachy og tilbagelænede look, som rigtig mange elsker. Nu er Matas Striberne på banen med en Salt Water Gel – men hvad er forskellen, og hvordan kan du bruge produkterne sammen? Det dykker vi ned i i denne artikel, hvor jeg har testet de to produkter.

Læs Mere
Solbeskyttelse til dit hår

Vi guider

Solbeskyttelse til dit hår

Af Trine Brøndsted

Det er ikke kun kroppen, du skal beskytte, når du er i solen - håret er også udsat, når solens uv stråler rammer. Her kan du se de bedste produkter med uv beskyttelse til håret.

Læs Mere