• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Prof. Skægpleje

Hår Professional Hair Care
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Indhold

Egenskaber

1 produkt
1 produkt
Sorter efter: Mest populære
Maj
Frisør
Min ekspertise er:
Hårpleje

Professionel skægpleje til dig med Skægstubbe

Skægstubbe er et helt kort skæg, som er meget populær blandt mange mænd. Det indrammer dit ansigt på en flot måde og giver karakter til dit udseende. Selv om stubbe ikke er langt som et fuldskæg, har det brug for at få pleje. En professionel skægolie vil pleje din skægvækst, og den vil samtidig fugte og pleje din hud.

Professionel skægpleje til dig med Fuldskæg

Et langt og mellemlangt fuldskæg er et hit, det er en herlig måde at skifte stil og udseende på. Det kræver dog tålmodighed, da det tager tid at gro langt. Er du heldig at du kan gro langt eller mellemlangt skæg, skal det både trimmes og plejes. Det skal vaskes med en skægshampoo og ikke mindst plejes med en skægolie.

Når man kysser en mand med skæg, er der risiko for at få rødt udslæt fra stubbene, dette er et meget almindeligt problem ved skægstubbe. Stubbene er oftest virkelige strikkende og stride. Denne irritation kan minimeres ved at du bruger skægolie. Det vil pleje og blødgøre dine stubbe, og som ekstra bonus får du blød og lækker hud. Alt efter hvor langt dit skæg er, er det en fordel at rede dit skæg enten med en børste eller kam. Det afhjælper ogsaa dette skæg til ikke at stritte i alle retninger og derfor kommer til at se uplejet ud.

Har du et længere skæg, og du har svært ved at tæmme det, er det muligt at sætte dit skæg med hjælp fra en professionel skægvoks. På den måde sikrer du dig at det sidder, hvor det skal hele dagen, en professionel skægvoks er samtidig plejet, det vil gøre at dit skæg føles velplejet.​​​​​​​

Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Nyhed

Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Af Benedikte Lundberg

Skægget er for alvor tilbage hos mændene. Der er da heller ikke noget flottere end et velplejet og stylet skæg. Derimod kan det hurtigt komme til at se sjusket og usoigneret ud, hvis du ikke styrker og plejer det. Vi har allieret os med materialist Johnny Jensen, der giver dig sine bedste råd med på vejen til optimal og nem skægpleje- og styling med Matas Mens produkter.

Læs Mere
Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Vi guider

Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Af Ida Marie Winge

Skæg kommer i mange former og størrelser. Uanset om du er til det store og voluminøse, de maskuline stubbe, eller du har hang til et mere kunstnerisk udtryk, er en god skægtrimmer din ven. Vi guider dig til, hvad du skal overveje, når du vælger skægtrimmer – og giver et par fif til den bedste skægpleje.

Læs Mere
Det synes kvinderne om dit skæg

Vi guider

Det synes kvinderne om dit skæg

Af Nicoline Kongedam

Er du ham, der kan gro et kæmpe fuldskæg eller ham, der max får et par dun på overlæben? Lige meget hvad, så kan du her læse om kvinders tanker for og imod skæg.

Læs Mere