Menu

Prof. Airstylere

Hår Professionel hårpleje Prof. Styling Tools
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

4 produkter
4 produkter
Sorter efter: Mest populære
Min ekspertise er:
Hårpleje

Hvad er en Airstyler?

Hvis du gerne vil have, en hurtig og effektiv måde, at give dit hår mere volume, form og definition mens du tørrer dit hår, så er en Airstyler helt sikkert noget for dig!

En Airstyler minder om en klassisk rundbørste, og så har den en ekstra funktion, at den blæser varm luft ud i håret. På den måde kan du forme håret, imens du tørrer det, og din styling kan blive helt perfekt.

Hvis du har et langt hår eller et normalt til kraftigt hår, anbefales det at grov tørre håret først med en almindelig hårtørrer, for at reducere tørretiden, inden Airstyleren anvendes.

Hvilken Airstyler skal jeg vælge?

Der findes et stort udvalg af Airstylere, og det kan derfor være svært, at gennemskue hvilken Airstyler, der fungerer bedst til dit hår.

Det er en god idé at være opmærksom på, hvor kraftfuld og effektiv motoren er - jo højere watt desto bedre, så den hurtig bliver varm, og den er klar til brug. Vælg gerne en Airstyler med en motor 1.000-1.500 watt.

En anden ting er størrelsen af Airstyleren, hvis du skal tørre et langt hår, anbefales det at bruge en Airstyler med en stor diameter, så den kan tørre et større område ad gangen.

​​​​​​​Når der anvendes en Airstyler anbefales det altid at anvende et produkt, der indeholder varmebeskyttelse for at beskytte håret bedst muligt mod varmen.

Ultimativ guide til styling

Hairstudio

Ultimativ guide til styling

Af Trine Brøndsted

Du kan nemt fare vild i det store udvalg af stylingprodukter til håret. Derfor har vi lavet en guide, der hjælper dig med at finde det rigtige stylingprodukt, hvad enten du er på udkig efter et stylingjern eller den perfekte hårspray, stylingspray, krøllecreme eller noget helt fjerde.

Læs Mere
9 brands fra professionel hårpleje, vi anbefaler

Hairstudio

9 brands fra professionel hårpleje, vi anbefaler

Af Amalie Kaaris Lund

Der er nærmest ikke noget bedre end at sidde hos frisøren og blive forkælet med de lækreste produkter, som lige kan dét ekstra. Heldigvis kan du få samme luksus hjemme! Du kan finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas. I denne artikel dykker vi ned i ni af de professionelle hårpleje-brands, vi her på redaktionen synes, er pengene værd.

Læs Mere
Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Matas LIVE

Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Af Matas

Velstylede lokker er altid lækkert og fuldender ethvert look, men hvordan sikrer man sig, at få lavet en styling der både holder, ser pæn ud og passer på håret? I dag giver frisør Maj Duchnik dig alle sine tips til at glatte og krølle håret på den mest skånsomme måde. Vi lover, at der er masser af insider-tips og tricks du ikke har hørt før!

Læs Mere