Prof. Glattejern

Hår Professionel hårpleje Prof. Styling Tools
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

10 produkter
10 produkter
Sorter efter: Mest populære
Min ekspertise er:
Hårpleje

Hvad er et professionelt glattejern?

Hvis du oplever at dit hår har en tendens til at kruse eller du har uønsket fald eller krøller i dit hår, så er glattejernet helt sikkert din ven!

Glattejernet vil hjælpe dig med at få styr på flyvske spidser og retter dit hår ud, så det kan blive lige, glat og blankt indtil næste hårvask. Det er muligt at skabe de smukkeste frisure med et glattejern, lige meget om det er et hverdags- eller festlook du søger.

Hvilket glattejern skal jeg vælge?

Der findes et stort udvalg af glattejern på markedet fra flere brands og i forskellige prisniveauer. Det kan derfor være rigtig svært at finde ud af, hvorfor man skal vælge det ene glattejern frem for det andet.

Inden du køber et glattejern, så tænk over: hvor ofte vil jeg bruge glattejernet? Har jeg et fint eller et kraftigt hår? Pandehår? Skal glattejernet have regulerbar temperatur? Autosluk?

7 fejl du ikke må begå, når du bruger glattejern

Hairstudio

7 fejl du ikke må begå, når du bruger glattejern

Af Cathrine Park

Er du den lykkelige ejer af et glattejern, så har du sikkert udviklet din helt egen superteknik til, hvordan du svinger fladjernet. Men har du taget det store kørekort til glattejern? Her får du en liste over de typiske fejl, mange af os begår, når vi glatter hår.

Læs Mere
Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Matas LIVE

Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Af Matas

Velstylede lokker er altid lækkert og fuldender ethvert look, men hvordan sikrer man sig, at få lavet en styling der både holder, ser pæn ud og passer på håret? I dag giver frisør Maj Duchnik dig alle sine tips til at glatte og krølle håret på den mest skånsomme måde. Vi lover, at der er masser af insider-tips og tricks du ikke har hørt før!

Læs Mere
Frisørens 10 favoritter fra professionel hårpleje

Hairstudio

Frisørens 10 favoritter fra professionel hårpleje

Af Amalie Kaaris Lund

Der er nærmest ikke noget bedre end at sidde hos frisøren og blive forkælet med de lækreste produkter, som lige kan dét ekstra. Heldigvis kan du få samme luksus hjemme! Du kan finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas. I denne artikel får du Matas’ egen frisør Marie Louises favoritter fra professionel hårpleje.

Læs Mere