• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Prof. Tilbehør til Hår

Hår Professional Hair Care
Mest populære

Prof. Tilbehør til Hår

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

78 produkter
78 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Min ekspertise er:
Hårpleje

Professionelle børster og kamme til dit hår

Alt hår er forskelligt og derfor er det vigtigt at vælge det tilbehør der passer til lige netop dit hår.

Der er mange muligheder, og det kan virke uoverskueligt at vælge imellem dem. Du finder hår børster og kamme i høj kvalitet og fra alle prisklasser. Det er både faconen og de materialer, der er lavet af det kommer an på.

Naturligt materiale og kunstigt materiale arbejder forskelligt i håret og tjener forskellige formål.

Vælg den rigtige professionelle hårbørste

Har du kort hår, er en rundbørste det bedste tilbehør til dig. Du kan style dit hår, og skabe mere fylde. De fås i alle størrelser og du kan derfor få en rundbørste der passer perfekt til dit korte hår.

Har du mellemlangt hår og elsker fylde og bevægelse, skal du vælge en rundbørste i en passende størrelse for at opnå dette. Dette mellemlange hår bliver også mere blankt, når du sammen med din føntørre bruger en rundbørste.

En god hårbørste til det lange og/eller kraftige hår, er den store Paddle Brush. Den er perfekt til daglig brug og til at føntørre dit hår skinnende glat.

Har dit hår let ved at filtrere, skal du vælge børsten med de bløde og fleksible pigge, som er udviklet til at komme nænsomt igennem knuderne. De er især gode når dit hår er vådt.

Et godt råd er, at når du børster dit hår skal du starte med at børste spidserne af håret, og derefter arbejde dig langsomt opad, derved undgår du at være for hårdt ved dit hår, og du mindsker risikoen for at dit hår knækker.


Vælg den rigtige professionelle kam

Kamme fås i mange forskellige varianter, og dette valg af arbejdet af, hvad du skal anvende til.

En bredtandet kam er fremstillet til krøllet, kruset og afrohår. Du vil også have glæde af den, når du friser håret igennem under kur eller oliebehandlinger. En bredtandet kam, er et perfekt hår tilbehør.

En spidskam, der med sine smalle takker, vil hjælpe dig med at lave nøjagtige opdelinger og styling af dit hår. Det lange skaft gør det nemt at lave præcise inddelinger af håret og du vil kunne lave alt fra en simpel fletning til en mere professionel hår opsætning.

Kæmper du med at styre krus og flyvsk hår, er der råd for dette, der er udviklet kam, der er designet til at kontrollere krus og flyvsk hår, for at du kan opnå det bedste resultat, anbefales at anvende den efter din styling på tørt hår.

Den er også velegnet til at lave en bund toupering, så din frisure holder endnu bedre.

I dag er de fleste tilbehør til hår udviklet til at kunne modvirke statisk elektricitet.

Nye professionelle hårbørster i naturhår

Nyhed

Nye professionelle hårbørster i naturhår

Af Benedikte Lundberg

Et sundt og glansfuldt hår kræver daglig pleje. Og her mener vi ikke kun hårplejeprodukter. For ligeså vigtigt er det at bruge en god hårbørste. M. Cosmetics by Matas lancerer en helt ny serie af FSC-certificerede hårbørster, der alle er udviklet med vildsvinehår, som gør håret blødt og glansfuldt ved daglig anvendelse.

Læs Mere
5 brands fra professionel hårpleje, vi anbefaler

Hairstudio

5 brands fra professionel hårpleje, vi anbefaler

Af Ida Hinchely Kyhn

Du kender dem (måske) nede fra din nærmeste frisør: de der helt særlige hårprodukter, der giver et velduftende nyt liv til håret. Heldigvis kan du finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas – yay! I denne artikel dykker vi ned i fem af de professionelle hårpleje-brands, vi her på redaktionen er helt vilde med.

Læs Mere
Redaktionen tester: Kevin Murphy StyleBox By Matas

Hairstudio

Redaktionen tester: Kevin Murphy StyleBox By Matas

Af Amalie Schiller

Jeg har fået et nyt favorit hårpleje brand! Nemlig Kevin Murphy, som er en af de største hårplejehelte. Nu har det australske vidunderbrand fundet hele vejen til matas.dk, og jeg har inviteret en helt særlig serie med ind på mit badeværelse. Den kommer du til at høre mere om i indslaget her, hvor jeg også introducerer dig til nogle af de andre serier fra Kevin Murphy, så du kan finde den serie, der passer nøjagtig til dit hår.

Læs Mere