Prof. Kamme

Hår Professionel hårpleje Prof. Tilbehør til Hår
Mest populære

Prof. Tilbehør til Hår

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Bedømmelser

12 produkter
12 produkter
Sorter efter: Mest populære
Min ekspertise er:
Hårpleje

Hvilken kam skal jeg vælge til håret?

Kamme findes i forskellige designs, materialer og tætheden af "tænderne" har også en faktor for, hvilket hår den anbefales til, og hvad den kan. Tænk over hvad du skal bruge kammen til, og hvad du forventer af den. Her er et udvalg af de kamme vi har på Matas.dk.

Spidskam

Hvis du står og skal lave et opsætning eller en anderledes skilning, så er en spidskam, også kaldet pin tail, helt genial. Det lange og smalle skaft gør det nemt at lave skarpe inddelinger samt styre håret. Derudover kan den også anvendes til toupering af håret. Kan bruges i vådt og tørt hår. Anbefales til alle hårtyper.

Detangler

Hvis du har krøller, så skal du helt sikkert eje en detangling/bredtandet kam med glatte, afrundede og brede tænder. Den mest skånsomme måde du kan rede dine krøller er, når håret er vådt og der er plejeprodukt i længder og spidser. På den måde reduceres slidtage, krus og knækket hår. Samtidig bevares krøllernes definition. Vælg en detangler kam med eller uden håndtag.

Kan anvendes af alle hårtyper, men er specielt god til krøller, og hvis man er på Curly Girl Metoden.

Der findes mange flere varianter af kamme bl.a. klippekamme og friseringskamme på Matas.dk end spidskammen og detangleren, der er nævnt ovenfor.