Hårnåle

Hår Tilbehør til Hår
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Bedømmelser

13 produkter
13 produkter
Sorter efter: Mest populære
Gun-Britt Hair Pin
149,95 kr.
Needs Hair Pins Black 24 stk
24,95 kr.+ evt. fragt
Sibel Hårnåle Brun 24 stk.
39,95 kr.+ evt. fragt
Needs Hårnåle brune 24 stk
21,95 kr.+ evt. fragt
FIND DIN FAVORIT
Hvilken hårkur passer til dig?
TAG TESTEN
Franchesca
Materialist
Franchesca blev i 2019 uddannet materialist hos Matas i Fredericia. Hun er den ultimative ’skønheds-pige’, og hun har altid haft en stor interesse indenfor både makeup, hudpleje og hårpleje. Franchesca elsker at vejlede og rådgive kunderne, så de finder netop de produkter, der passer bedst til dem. Derudover sætter Fra...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Hårklemme vs. hårnål

Forskellen på en hårklemme og hårnål er, at en hårnål er god til at fæstne dit hår let, uden det strammer. Det er uden tvivl frisørens favorit, når der skal laves håropsætninger. En hårklemme klemmer 'fastere' om dit hår. De fleste kalder også hårklemmen for en hårnål. Den bruges typisk til at fæstne nakkehårene under hestehalen. For det mest holdbare resultat og for at sikre, at klemmen ikke glider ud, skal hårnålen sidde rigtigt i håret. Hårklemmen skal bruges med den bølgede side ind mod hovedbunden. Sådan sidder de bedst fast, og det gør også, at hårklemmen er mindre synlig i håret.

Hårklemme-farver


Hårnåle og hårklemmer kommer i et utal af farver og varianter – og du skal selvfølgelig vælge den farve, du synes bedst om. Dog er der en grund til, at de har forskellige farver. Se her hvilken farve klemme/nål, der egner sig bedst til din hårfarve.

  • Guld - velegnet til lyst og blond hår
  • Brun - velegnet til mørkt og brunt hår
  • Sort - velegnet til meget mørkt og sort hår

​​​​​​​

Et lille trick er at lakere hårnålene med en neglelak, der matcher din hårfarve, hvis ikke du kan finde en variant, der passer til lige dig.