• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Hårpynt

Hår Tilbehør til Hår
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/5
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Bedømmelser

145 produkter
145 produkter
Sorter efter: Mest populære
FIND DIN FAVORIT
Hårkur
TAG TESTEN
Forrige
Gå til side
1
ud af 5
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Hårpynt - til hverdag og fest

Igennem tiden har hårpynt været en fast del af modebilledet. Lige fra farvestrålende hårbånd og spænder, til helt almindelige hårelastikker. Hårpynt er en trend der aldrig går af mode, og ses både på catwalken og på den røde løber. Selvom moden ændrer sig, vil der altid være en eller anden form for hårpynt at finde i modebilledet.

Selvom de fleste kvinder bruger en hårelastik i hverdagen, eller måske lige sætter håret med et spænde eller en hårbøjle, er det især ved festlige lejligheder hårpynt bliver brugt. Vi kvinder elsker at pynte os, og gælder specielt når der er tale om fedt, bryllup og konfirmation. Her er det ikke ualmindeligt at håret bliver pyntet med diverse hårspænder, glimmer og perler, måske bliver der også brugt en blomsterkrans eller en smuk tiara.

Så skal mangler du hårpynt til den perfekte lejlighed, så har vi helt sikkert noget til enhver smag og begivenhed.

Stort udvalg af hårpynt

Nogle af de mest normale typer hårpynt er f. eks Scrunchies, hårelastikker, hårspænder, hårnåle, hårbånd og hårbøjler.

På Matas.dk har vi også et smukt udvalg af hårpynt fra mærket everneed.

Everneed er et dansk mærke og er indbegrebet af god kvalitet til overkommelige priser. produkterne fra everneed er feminine og stilerene, og holdt i enkle toner og mønstre. Brug en af de smukke hårnåle med perler fra everneed for at give dit look et ekstra pift.

Brug hårpynt til at give hverdagen et ekstra pift, og kan derfor virkelig være med til at understrege din stil.

Hårpynt giver uendelige muligheder

Der er et utal af muligheder med hårpynt, og med bare et enkelt hårspænde kan du skabe mange forskellige smukke frisure. Drømmer du om at opdaterer dit look, men har svært ved at vælge imellem de mange muligheder?

Her er nogle små fif til hvad du kan starte med:

  • Hårelastikker og hårnåle er et must til en hår opsætning, da du blot ved de to ting kan skabe et utal af klassiske frisure som f. eks. den  klassiske hestehale. Hestehalen kender og elsker de fleste, men ønsker du at gøre lidt ekstra ud af det, kan det være super smukt at sætte hestehalen i nakken og tilfører et glimmer spænde i den ene side. Du kan også sætte håret op i en knold og samle den med en farvet scrunchie.
  • En hår donut eller valk kan du bruge til at skabe ekstra fylde, og du kan også komme både blomster og perler i håret. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Gå på opdagelse i vores store sortiment af hårpynt og fyr op for glimmer og farver. Du finder alt vores hårpynt her på Matas.dk og i vores butikker.

Sådan sætter du dit lange og tynde hår op

Hairstudio

Sådan sætter du dit lange og tynde hår op

Af Nanna Hein

Har du langt og tyndt hår, og er du træt af altid at sætte det op i en kedelig hestehale, så findes der heldigvis nogle fine alternativer, som er nemme at lave, og som får dit hår til at ligne en million.

Læs Mere
Hårstylisten: Sådan får du sundt hår

Matas LIVE

Hårstylisten: Sådan får du sundt hår

Af Matas

Vidste du, at vi i Matas har opgraderet vores hårplejesortiment med nogle af de mest avancerede produkter på markedet? I dag har vi inviteret professionel hårstylist Marianne Jensen i studiet for at guide til, hvordan du bedst holder dit hår sundt - uanset hårtype. Marianne er et kæmpe navn i skønhedsbranhcen, og dette er en unik mulighed for at stille en ægte ekspert spørgsmål til netop dit hår.

Læs Mere
Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Matas LIVE

Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Af Matas

Velstylede lokker er altid lækkert og fuldender ethvert look, men hvordan sikrer man sig, at få lavet en styling der både holder, ser pæn ud og passer på håret? I dag giver frisør Maj Duchnik dig alle sine tips til at glatte og krølle håret på den mest skånsomme måde. Vi lover, at der er masser af insider-tips og tricks du ikke har hørt før!

Læs Mere