Menu

Hårbånd

Hår Tilbehør til Hår Hårpynt
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

1 produkt
1 produkt
Sorter efter: Mest populære
FIND DIN FAVORIT
Hårkur
TAG TESTEN
Caroline
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Hårbånd - til hverdag og fest

Hårbånd er en beklædningsdel der kan bruges til meget - f.eks. når du skal ligge makeup, gøre rent eller lignende, og håret er i vejen. Et hårbånd er også super smart som beklædningsdel, der kan benyttes til at varme ørene. Et hårbånd er typisk lavet af noget elastisk materiale, så det er nemt at tage på og ikke irriterer bag ørene.

Hvilket hårbånd passer til mig?

Hårbånd kommer i mange forskellige afskygninger. De findes i alle regnbuens farver, og faconer.

Ønsker du et hårbånd der fjerner håret fra ansigtet under din hudpleje eller makeup rutine, er Ecookings Hårbånd lige noget for dig. Hårbåndet er designet af den danske designer Søren Le Schmidt, og er lavet af 100% økologisk bomuld, der er Oeko tex certificeret, hvilket sikre at det ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. Hårbåndet har i fronten en velcro lukning, der er med til at tilpasse det til dit hoved - perfekt til en dag i selvforkælelsens tegn.

Ønsker du herimod et hårbånd der skaber lidt liv til outfittet, vil det råhvide hårbånd lutea fra Meraki, være lige noget for dig. Hårbåndet har et super fint sennepsgult print. Det er altså det perfekte hårhånd til en dag hvor du enten ønsker at pifte frisyren op, men er altså også et godt alternativ hvis du har en dag hvor du ikke ønsker gøre så meget ud af hårstylingen.


Ultimativ guide til styling

Hairstudio

Ultimativ guide til styling

Af Trine Brøndsted

Du kan nemt fare vild i det store udvalg af stylingprodukter til håret. Derfor har vi lavet en guide, der hjælper dig med at finde det rigtige stylingprodukt, hvad enten du er på udkig efter et stylingjern eller den perfekte hårspray, stylingspray, krøllecreme eller noget helt fjerde.

Læs Mere
Sådan laver du en klassisk opsætning

Hairstudio

Sådan laver du en klassisk opsætning

Af Nicoline Kongedam

Det der med selv at lave smukke og vilde frisurer, skræmmer de fleste. Men det behøver slet ikke være så svært. Følg guiden til en klassisk håropsætning her.

Læs Mere
Sådan laver du en knold med et twist

Hairstudio

Sådan laver du en knold med et twist

Af Nicoline Kongedam

En håropsætning som denne skræmmer de fleste, men bare rolig. Det er laaang nemmere end du tror. Vi guider dig med 4 nemme steps.

Læs Mere