Menu

Hårelastikker

Hår Tilbehør til Hår Hårpynt
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

32 produkter
32 produkter
Sorter efter: Mest populære
FIND DIN FAVORIT
Hårkur
TAG TESTEN
Maj
Frisør
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje

Hårelastikker

Der findes både tykke, tynde, elastiske, skånsomme, små og store varianter – og du finder dem alle her hos Matas.dk. Vi har elastikker til alle hårtyper både med og uden metal.

Foretrækker du klassiske hårelastikker, eller vil du pifte dit hår op med dekorative elastikker med farver og mønster? I vores sortiment findes også praktiske hårelastikker af silikone, som er perfekte at bruge til fletninger og tyndere hår.

Hårelastikker til store og små

Søger du hårelastikker til børn og voksne, har vi her hos Matas et stort udvalg. Små silikoneelastikker til børn, som er skånsomme, kan anvendes i selv det fineste, skandinaviske hår. De er superanvendelige til opsætninger og kan både bruges af børn og voksne. De små silikoneelastikker er også perfekte til en enkel hverdagsfrisure.

Desuden kan en elastisk også andet end at være et praktisk remedie til håropsætningen – den kan nemlig være pynt i sig selv, hvis du vælger den rigtige type. Således finder du både elastikker med perler eller scrunchies her hos Matas.dk.

I Matas kan du også shoppe et stort udvalg af hår-accessories til både børn og voksne.

Scrunchies

Scrunchien er en dekorativ og flot hårelastik, som er karakteriseret ved at have en ring af stof omkring sig. Vi har et stort udvalg af denne fine version af en hårelastik. Vælg mellem alle sæsonens populære mønstre og farver eller gå med en ensfarvet, elegant scrunchie, som nemt pifter dit hverdagsoutfit op.

Køb din næste hårelastik her på Matas.dk eller gå i din nærmeste Matas og se det store udvalg med egne øjne.

Frisøren: Sådan laver du knold eller hestehale

Matas LIVE

Frisøren: Sådan laver du knold eller hestehale

Af Matas

I sommermånederne vil mange gerne have håret op for at skabe et køligere klima i nakken. Her er hestehale og knold populære frisurer, men de bliver hurtigt lidt kedelige og triste at se på. Frisøren Maj viser dig, hvordan du nemt og hurtigt kan pifte både en knold og hestehale op for et mere fyldigt og professionelt look.

Læs Mere
Sådan laver du en knold med et twist

Hairstudio

Sådan laver du en knold med et twist

Af Nicoline Kongedam

En håropsætning som denne skræmmer de fleste, men bare rolig. Det er laaang nemmere end du tror. Vi guider dig med 4 nemme steps.

Læs Mere
Sådan laver du en klassisk opsætning

Hairstudio

Sådan laver du en klassisk opsætning

Af Nicoline Kongedam

Det der med selv at lave smukke og vilde frisurer, skræmmer de fleste. Men det behøver slet ikke være så svært. Følg guiden til en klassisk håropsætning her.

Læs Mere