• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Hårklemmer

Hår Tilbehør til Hår Hårpynt
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

66 produkter
66 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Marie Louise er i 2011 udlært frisør i Frisør Poul M, Aalborg, hvor hun arbejdede efter endt uddannelse, inden hun flyttede til København for at dygtiggøre sig yderligere i sit fag. Hun lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse på Matas online chat ved at dele ud af hendes mangeårig erfaring som frisør, som g...
Min ekspertise er:
Hårpleje

Hårklemmer i mange former og farver

Hårklemmer er et rigtig godt alternativ til det klassiske hårelastik, fordi hårklemmer holder håret oppe og samtidig er et hårsmykke, der skaber liv og bevægelse i håret. De sjove mønstre og farver på hårklemmerne giver dig fri mulighed for at vælge en hårklemme, som matcher dit look både til hverdag og fest.

Hårklemmerne findes i flere størrelser og i mange spændende udformninger og designs med glimmer og mønstre, som skaber et sjovt og anderledes udtryk i håret. Lad din fantasi og kreativitet få frit løb med de skønne hårklemmer og på den måde skabe dit eget personlige udtryk med dem.

Hvilken hårklemme skal jeg bruge?

Til et langt, stort og  kraftigt hår anbefales en stor hårklemme, hvis du ønsker at hele håret skal sættes op, og en mindre hårklemme når du kun sætter dele af håret op.

Til et fint skandinavisk hår anbefales det at bruge en mindre hårklemme, da den godt kan holde en håropsætning oppe.

Pas godt på dit hår med en hårklemme

Hårklemmen er et fremragende valg, når du ønsker et sundt hår, da de er meget skånsomme for håret og minimerer risikoen for knækket hår fra roden til spidsen. Når håret ikke spændes hårdt op undgås hovedpine.

Se vores udvalg af populære hårklemmer på Matas.dk og find din favorit hårklemme.