Menu

Scrunchies

Hår Tilbehør til Hår Hårpynt
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

31 produkter
31 produkter
Sorter efter: Mest populære
FIND DIN FAVORIT
Hårkur
TAG TESTEN

Hårpynt er ikke bare hårpynt

Hårspænder, hårbånd, hårklemmer, ja mulighederne er mange, men hvad skal man egentlig vælge, og hvad passer egentlig til dit hår. Det skal være stærkt nok til at holde dit hår oppe i den frisure du ønsker. Det må helst heller ikke få dit hår til at ugle. Brug af det forkerte hårelastik kan gøre at håret knækker. Specielt de gammeldags elastikker med metallukning.

Nogle gange hjælper det at hoppe tilbage i tiden, for at finde lidt inspiration. Scrunchies, så man for alvor som en modedille i 80'erne og 90'erne. Tager man et tilbageblik på de helt store Hollywood stjerner i 90'erne, blev scrunchies brugt til mange anledninger, både på den røde løber, men også på en løbetur. Så hop med den seneste trend - Scrunchies er tilbage.

Du ønsker måske også at det skal have et godt design og vi vælger jo tit hårpynt, så det matcher dagens outfit. Problematikken, med at have et kedeligt elastik om håndleddet, bliver altså og løst, med de populære scrunchies. Det er ovenikøbet blevet rigtig moderne, at bruge scrunchies som armbånd, da de giver lidt ekstra pang på hverdagen, end et almindeligt elastik eller armbånd.

Scrunchies hårelastikker er svaret

Scrunchies, er et smart og fancy alternativ til et almindeligt hårelastik. Det holder dit hår super godt, i løbet af dagen, beskytter dit hår fra at knække og er faktisk super velegnet til et krøllet hår, da det ikke skaber knuder og er super elastisk. Scrunchies er det perfekte valg til dig med et tykt og ustyrligt hår.

Materialet varierer, men en af de rigtig gode materialer, er organza stof. Det er et ultra blødt materiale. Et tip er at sætte håret op med scrunchies om natten, så har du de flotteste krøller dagen efter.  

Derudover findes scrunchies også i flere forskellige størrelser, tykkelser, materialer og et hav af farver der matcher lige netop dit humør.

Find det store udvalg af scrunchies på Matas.dk og i vores Matas butikker.

Caroline
Materialist
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...
Min ekspertise er:
Make-up