Kamme

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Kendt fra frisøren

Pris

Indhold

Størrelse

Bedømmelser

35 produkter
35 produkter
Sorter efter: Mest populære
ghd The Comb Out Detangling Comb
139,95 kr.
ghd The Sectioner Tail Comb
119,95 kr.
Mason Pearson Bredtandet kam C7
374,95 kr.
Roze Avenue French Comb
99,95 kr.
So Eco Tail Comb
34,95 kr.
So Eco Cutting Comb
34,95 kr.
So Eco Detangling Comb
44,95 kr.
Marie Louise er i 2011 udlært frisør i Frisør Poul M, Aalborg, hvor hun arbejdede efter endt uddannelse, inden hun flyttede til København for at dygtiggøre sig yderligere i sit fag. Hun lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse på Matas online chat ved at dele ud af hendes mangeårig erfaring som frisør, som g...
Min ekspertise er:
Hårpleje

Hvordan friserer jeg håret rigtigt med kam?

Når du reder håret fra hovedbunden, bliver den naturlige olie, der findes i hovedbunden, jævnt fordelt i håret. Det giver naturlig glans og pleje, og du undgår at få fedtet hovedbund.

For at slide mindst muligt på håret, bør du frisere fra spidserne og ned og arbejde dig op stille og roligt. Så undgår du, at knuder samles i spidserne, hvor de er umulige at få redt ud uden. Støder du på knuder, så kan du med fordel bruge en leave-in balsam på knuden. Brug ikke en kam i vådt hår, medmindre du bruger en såkaldt detangler.

Hvilken kam skal jeg bruge?

Pin tail/spidskamKammen, der kan lave den perfekte hårskilning. Spidskammen har et skaft, som gør den nemmere at styre, og den er et uundværlig redskab, når håret skal styles. Brug spidskammen til at inddele håret i sektioner og til toupering af håret.

Detangling/bredtandet kamHvis du har krøllet, tykt, filtret eller slidt hår, kan en detangler anbefales. Den reder skånsomt håret igennem med de brede tænder, men uden at slide og knække hårstrået. Detangleren kan bruges i både tørt og vådt hår og er også god til extensions. Curly girl-metoden anbefaler denne brede kam, hvor du kan frisere med balsam i håret. Krøllet hår har en helt anden struktur i hårstrået end glat hår, og dermed opstår der nemmere frizz. Det gør, at håret nemmere knækker, hvis du er for uforsigtig med hårbørsten. Denne type kam er meget mere nænsom mod håret. Det gør en stor forskel.

Der er mange flere varianter end de to, vi har nævnt ovenfor, og du kan vælge den type kam, der passer til dit hår. Om du har kort, fint, tykt eller langt hår er ligegyldigt, Matas.dk har en kam i sortimentet, der passer til dig.