• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Levering 1-3 dage

El-tandbørster

Overvejer du at skifte den gamle, manuelle tandbørste ud med en elektrisk en af slagsen? Hvis ja, er du kommet til det helt rette sted. På matas.dk kan du nemlig finde et stort udvalg af elektriske tandbørster til både børn og voksne.

Helse Hygiejne Mund & Tandpleje
36 produkter
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

36 produkter
Sortér efter:
Mest populære
Philips AirFloss HX8211/02
799,95
DU OPTJENER 80 Point
FOREO Issa Hybrid Replacement Brush Head Cool Black
127,00
Førpris 159,95
DU OPTJENER 13 Point
Silk'n Sonic Smile
999,95
DU OPTJENER 100 Point
Oral-B (Braun) Genius 8000 elektrisk tandbørste
1.499,00
DU OPTJENER 150 Point
Silk'n Sonic Smile Refil
99,95
DU OPTJENER 10 Point
Flere varianter
FOREO Issa 2 Mint
1.299,00
DU OPTJENER 130 Point
Flere varianter
FOREO Issa 2 Sensitive Set Mint
1.399,00
DU OPTJENER 140 Point
Flere varianter
FOREO Issa Brush Head Mint
119,00
Førpris 149,95
DU OPTJENER 12 Point
Flere varianter
FOREO Issa Mikro Pearl Pink
636,00
Førpris 795,95
DU OPTJENER 64 Point
Flere varianter
FOREO Issa Mini 2 Sensitive Wild Strawberry
899,95
DU OPTJENER 90 Point
Flere varianter
FOREO Issa Mini 2 Wild Strawberry
899,95
DU OPTJENER 90 Point

Hvilken tandbørste skal du vælge?

Skal børstehovedet være hårdt eller blødt? Skal tandbørsten køre på batterier eller være genopladelig? Eller skal eltandbørsten være kompatibel med en app på din smartphone? Der er mange faktorer at tage op til overvejelse, når du skal vælge, hvilken elektrisk tandbørste, du skal investere i. Lige gyldigt, hvilke præferencer du har for mærker, model og børstemetode, kan du finde et stort udvalg fra Philips, FORERO og ikke mindst Oral-B hos Matas. Eksempelvis er den eftertragtede Oral-B Pro en bestseller indenfor elektriske tandbørster, hvilket blandt andet skyldes den beskyttende tryksensor, der alarmerer dig, når du børster tænderne for hårdt, men også den professionelle timer – timeren fortæller dig nemlig, hvornår du har klaret tandbørstningen i de anbefalede to minutter. Find masser af børstemuligheder, masser af mærker og masser af elektriske tandbørster her på matas.dk.

Elektrisk tandbørste – også til børn

Hvad end du skal have fingrene i en elektrisk tandbørste til dig selv eller dit barn, kan du gå på opdagelse blandt markedets forskellige mærker. Især hvis du skal have en el-tandbørste til dit barn, er det vigtigt at undersøge mulighederne, inden du hovedkulds vælger den første den bedste. De forskellige tandbørster til børn bliver nemlig anbefalet til forskellige aldersgrupper, og nedenunder kan du læse om to muligheder til to aldersgrupper.

- Det 0- til 4-årige barn Søger du en elektrisk tandbørste, som kan benyttes på dit spædbarns allerførste tænder, kan du forsøge dig med den lyseblå eller -røde ISSA Mikro fra FOREO. Denne eltandbørste bliver nemlig anbefalet til børn fra 0-4 år grundet dens bløde pulseringer og skånsomme silikonebørstehår, der aldrig ridser eller skader dit barns tandemalje. Nå ja, og så gør det jo ikke noget, at silikonehårene er skånsomme og føles rare mod tænder og tandkød.

- Barnet med alderen 3+ Skal dit barn have en elektrisk tandbørste, som hjælper tandbørstningen til at blive bare en lille smule mere som en leg, kan du kigge lidt nærmere på Oral-B’s Stages Kids Elektrisk Tanbørste (produceret af Braun). Denne tandbørste er anbefalet til børn på +3 år og har ekstrabløde børstehår for at skåne de små børnemunde mest muligt. Samtidig rengør børstehårene flere tandoverflader på én gang, men er også udsmykket med flotte figurer fra filmen Frost – hvilket barn fra 3-års alderen vil ikke elske at få børstet tænder af Elsa eller Olaf? Til Oral-B’s elektriske børnetandbørster kan app’en ’Disney MagicTimer’ downloades til din smartphone, som på kreativ og legende vis illustrerer, hvornår de to anbefalede børste-minutter er overstået.

Børst dine tænder og brug en elektrisk tandbørste rigtigt

De to gyldne minutter er og bliver den gode tommelfingerregel for både børn og voksne, når det kommer til, hvor længe der skal børstes bisser. Og dét er også reglen med en elektrisk tandbørste. Det vigtige, ved at bruge en elektrisk tandbørste kontra en manuel, er, at du holder tandbørstehovedet vinkelret mod dine tænder og dit tandkød, så det både børster tændernes overflade og samtidig får fat i de bakterier, der sætter sig ved tandkødsranden. Når du har det in mente, kan du begynde tandbørstningen ved at tænde på knappen og lade børstehovedet arbejde tand efter tand med et par sekunders arbejdstid ved hver tand.

Start altid med at børste ydersiden af tænderne i både over- og undermund, hvorefter du fortsætter med samme børstemetode på indersiden. Slut af med at børste tyggefladerne i både under- og overmund og mærk herefter, om du har børstet tænderne grundigt nok. Føles bisserne glatte, når du kører tungen henover, har du klaret opgaven med bravur. For at give din mundhygiejne et ekstra friskt pust kan du børste oversiden af din tunge, som fjerner bakterier og giver dig en friskere ånde. Vil du læse en længere guide kan du klikke videre til Tandlægeforeningen, og du kan læse lidt mere om god mundhygiejne på Matas’ inspirationsunivers.

Læs vores story om mundhygiejne her

Læs Tandlægeforeningen's guide om tandbørstning her

  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Levering 1-3 dage