• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret

Slankekostprodukter

Vægttab kan ikke alene klares med kosttilskud, men det kan de være en rigtig god hjælp. De understøtter nemlig dit vægttab – men det betyder desværre ikke, at du kan skippe motionen eller den sunde kost.

Vælg filtre

Det naturlige valg

På abonnement

Mærker

Pris

17 produkter
Sortér efter: Mest populære
Charlottes Charlottes Glucomannan 180 kaps.
129,95
DU OPTJENER 13 Point
BodyLab Trimlet + koffein 180 stk
259,95
DU OPTJENER 26 Point
Konjak Konjak 180 tabl.
309,95
DU OPTJENER 31 Point
Natur Drogeriet Glucomannan Complex 360 kaps.
248,50
DU OPTJENER 25 Point
Nani Nani Helsepakke Vægt 30 breve
359,95
DU OPTJENER 36 Point
New Nordic Raspberry Kick™
249,95
DU OPTJENER 25 Point
Mulberry 60 tab
217,95
DU OPTJENER 22 Point
Natur Drogeriet Body-Heat 90 kaps.
119,95
DU OPTJENER 12 Point
Natur Energi Green Diet 60 tabl.
249,95
DU OPTJENER 25 Point
Natur Drogeriet Glucomannan Complex Pulver 280 g
248,50
DU OPTJENER 25 Point

Forskellige kosttilskud til forskellige behov

Alt efter behov kan du få forskellige vægttabsprodukter, som kan hjælpe processen lidt på vej. Er det en stor appetit, sukkertrang eller svingninger i blodsukkeret, der gør det svært for dig at tabe dig? Uanset dit problem er der et produkt, der kan hjælpe dig lidt på vej, her på Matas.dk.

Slankepulver

Indholder glucomannan, der er vandopløselige fibre fra konjakroden, der i kontakt med væske svulmer op til en gelé og fylder mavesækken, hvorved du føler dig hurtigere mæt. Det skal altid indtages ca. 30 minutter før et måltid, og i de fleste tilfælde tre gange i døgnet. Spis geléen sammen med rigeligt væske, 1-2 glas, da fibrene suger meget væske.

Slankekapsler eller slankepiller

Disse kapsler indholder glucomannan, der i kontakt med væske svulmer op til en gele, der fylder mavesækken, så du opnår en mæthedsfølelse. De har den fordel, at de er nemme at have med i tasken. Kapslerne kan spises tre gange dagligt, 30 minutter inden et måltid. Husk også her at drikke rigeligt med vand, da fibrene suger meget væske.

Effektive ingredienser til vægttab

 • Glucomannan er en interessant ingrediens, når det kommer til vægttab. Det giver dig øget mæthedsfornemmelse og vedligeholder et normalt kolesterolniveau i blodet.
 • Cholin bidrager til en normal omsætning af fedtstoffer.
 • Krom/Chrom bidrager til at opretholde normale blodsukkerniveauer og bidrager til normal omsætning af makronæringsstoffer, det vil sige fedt, kulhydrater og protein.

Effektive og naturlige kilder til vægttab

Yerba mate støtter vægttab i kombination med sunde kostvaner. Norsk tang og wakame har en sammenhæng med vægtkontrol og reduceret fedtoptagelse, har forskning påvist. Wakame-tang forbrænder effektivt fedt, især bugfedt. Grønne kaffebønner bidrager med energi og mindsker træthed, så du ikke falder tilbage i sofaen efter en endt arbejdsdag. Chili er med til at booste den slankende effekt ved at sætte forbrændingen i vejret.

Tips til dine egne shakes

Spice din shake op med chili frø, så det brænder en lillebitte smule på tungen, eller krydr alle måltider med et par chiliflakes. Brug desuden spirulina, hvedegræs og andet lækkert i din smoothie. Disse superfoods er rige på antioxidanter, proteiner, jern og b12.

 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret